6230i Msn Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

slyt

Üye
    Konu Sahibi
6230i Msn Sorunu
abi 6230i de be msn e nede opreya bağlanabildim bunun nedeni nedir acaba

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bağlantı ayarlarını yapmadıysan bağlanazmazsın.

guranfb1907

Üye
abi benimki hiç açmıyo yaa msn yi dosya biçimi desteklenmiyo diyo bana yollayabilirmisiniz msn yi

kemalwebnet

Üye
Arkadaşlar MSN sorununu çözdüm 6230i de hemde çok ii çalışıyor. Menü/Ayarlar/Yapılandırma/Kişisel Hesaplar/Seçenek/Yeni Ekle diyorsunuz. Bundan sonra oraya kullanıcı adı kısmına mail adresinizi şifre yerine şifrenizi yazıyorsunuz ve kaydediyorsunuz. Daha sonra Menü/Ayarlar/Yapılandırma/Tercih edilen erişim noktasını biraz önce yeni oluşturduğumuz erişim noktası yapıyorsunuz sorun kalmıyor. QuickIM msn programınıda yükleyip onuda yapılandırıyorsunuz sorun kalmıyor...

QuickIM Programı için adresine bakabilirsiniz...

_no_fear_

Üye
Ya arkadaşlar ben o QuickIM programını da yükledim orada bir sürü ingilizce şey yazıyo hiç birini anlamadım lütfen daha detaylı yardım edin bağlanmıyor error falan veriyor yardımcı olursanız çok sevinirim....

eco-

Üye
.:agla:agla:agla:agla

6230i de msn acabiLen vaRsa lütfen detayLı anLatabilirmi :S yaRdım pLs

.

faceface

Üye
ya bende bi türlü bağlanamıyorum ve deli olacağım bu nokia 6230i de msn die bi olay var mı acaba bilen var mı ya,az kaldı telefonu satacağım bu yüzden....

AlbertHenry

Üye
6230i kullanıcısıyım. ve de msn elimde war. gayet güzel kullanıorum. yarım saatte 4-5 kontör harcıyo. isteyenler için konu açacağım

es_es_es_2606

Üye
evet

malama35

Üye
Arkadaşlar Bende Bi Türlü Ayar Yapamadım Msn Için Daha Detaylı Anlatırmısınız Litfen.yeni üye Oldum Bari Burda Millet Taksın Biraz Sorulan Soruları...

serttas436

Üye
abilerim ben 3 adet msn var ama hiç biride açmıyo nedendir açaba

serkanersan92

Üye
6230i msn yükledim wap/gprs ayarlarını yaptım neti acdırdım aveanın nisana kadar ücretsiz programınıda yükledim kullanıcı adı şifre yazdım baglan dedim buraya kadar hersey guzel network ayarlarını yapın diyor şebeke hatası diyor napıcam bana bi yardımcı olurmusunuz.......:(:(:(

dogandoganay

dogandoganay

Üye
bağlantı aayarlarındandır hangi oparetöden bağlanmak istiyorsan onun ayarını yap örn googleye avea wap ayarları, turkcell wap ayarları, ve vodofone wap ayarları yazdığında orda tel ve model seçersin yaparsın sonrada istedğin oparetörden bağlanırsın

musa45-17

Üye
hemen at
göder

felonye

Üye
arklar bende msn var avea siteden indirdim nework ayarlarını kontrol edin dio yardımcı olursanız sevinirim :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt