burakisb
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeş.. az önce form'da konu da açmıştım ama bir de sana danışayım.. benim 6230i batarya boş deyip kapanıyo.. dolu olmasına rağmen.. telefoncuya gösterdim, beyni gitmiş dedi.. bataryayı değiştirdim ama telefon yine aynı.. Nokia Software Updater yükledim versiyonu yükseltmek için ama 6230i desteklenmiyo.. sence batarya boş deyip kapanmasının sebebi nedir ? bluehack , bloover gibi bluetooth programlarıyla kendi telefonuma bağlandım.. bunun etkisi olabilir mi? ne yapmam gerekiyo.. yardımcı olursan sevinirim.. selamlar
ya puk kodunu kıramıyom yardım lütfennn??
6230i mmc kart kilitlendi açamıyorum
hafısa kartuna oyunları atıyorum kart pc ye takılıyken oyunlar gosukuyor ıcınde ama tele taktıgımda gıc bı sey yok bos dıyor oyunlar klasorunu ?? bu neden we nasıl oluyor
kardeş.. az önce form'da konu da açmıştım ama bir de sana danışayım.. benim 6230i batarya boş deyip kapanıyo.. dolu olmasına rağmen.. telefoncuya gösterdim, beyni gitmiş dedi.. bataryayı değiştirdim ama telefon yine aynı.. Nokia Software Updater yükledim versiyonu yükseltmek için ama 6230i desteklenmiyo.. sence batarya boş deyip kapanmasının sebebi nedir ? bluehack , bloover gibi bluetooth programlarıyla kendi telefonuma bağlandım.. bunun etkisi olabilir mi? ne yapmam gerekiyo.. yardımcı olursan sevinirim.. selamlar
Saqol şuan kadar hiç bi sorunum yok allaha şükür
arkadaşım zamanında avea ile mvs ayalarını yaparak 6230i üzerinden tv izlemiştim baya bi kontor gidiyor gerçide bunu tekrar yapamadım bi tarif edermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?