6220 classic telefonuma uygun tema ve oyun yükliyemiyorum

akks

Üye
arkadaşlar eski sürüm bence süperdi 5.15 sürüm yükledim ama 3.23 ü tutmuyor mesaj yazamıyorum yazarken cok yavaşlıyor yardım ederseniz sevinirim yardım

Bu telefon için kaç gündür oyun arıyorum. çok saçma saçma oyunlar geliyor karşıma. 6220c için bildiğiniz güzel oyun sitesi var mı _?-

-ozzy-.

Üye
onsmartphone.com da sadece tema bulabildim oyun nerden bulabilirim yardımcı olur musunuzz..

arakadşlar ben buldum ama yükleyemıyrum ındırmede basarı var telefona nasıl atacam atıyorum görmuyor attıktan sonra nereye kaydedılyo yada nereye atmam lazım yardımcı oolursqnız çok sevınırım teşkler

bende 6220 kullanıyorum telefonumu garantiye göderdikten sonra mesaj yazarken çok yavaşlamaya başladı bi harfe basıyorum kır saat sonra geliyo ne yapmam lazım ? yardımcı olursanız teşekkür ederim..

19ali25

Üye
güncelleştirmeyi nasıl yapıcaz ?​

arkadaşım senin sıkıntı bilgisayarındadır. bende sorun yok.

pc suite i tekrar yükle olmazsa sistem geri yükleme o da olmazsa format

ByAbsn

Üye
Ben telefonumdan gayet memnunum.son güncellemede telefonumu 5.15 e yükselttim.Güncellemeden sonra mesaj yazarken 10 karakterden sonra kasıyor bunu nasıl çözebililrim bi yardım edin .Yazma dilini ingilizce yapınca geçiyor ama ben t9 kullanıyorum yazma dili ingilizce olunca da t9 u kullanamıyorum

bthn0634

Üye
arkadaslar ben pc den telefonuma attıgım seylerı bulamıyorum hafıza kartımı nerden bulabılırım bnda braz farklı onceden 6300 ım wardı galerye qrdqımde hafıza kartı dıe cıkıodu hmen ama 6220 classic de boyle cıkmıo yardmm ??

6220'ye hareketli tema yüklenmiyor değil mi beyler? Kaç kere denedim, özellikle saatli bir tema vardı, olmadı. Yanlış mıyım?

5,15 sürümünde türkçe karekterleri kullanarak hızlı bir şekilde bir kere mesaj yazmayı dene tamam mı

versiyonu nasıl yukselteceğiz acaba yardımcı olabılırmısınız şimdiden tesukkurler

overali

Üye
Beyler telefonda müzik dinlerken mesaj geldiğinde müzik sesini hoparlörden dışarı veriyo tabi böyle olunca millet dönüp bana bakıyo Aynı sorunu yaşayan arkadaşar ya da sorunun çözümünü bilenler yardım edebilir mi?

arkadaşlar bende 6220 kullanıcısıyım tel pcsuiteden güncelleme yapmayın sakın tel kendi hafızasını dolduruyor ve tel yavaşlıyor oyun yükleyemeyenler oyunun uzantısı sis olmak zorunda.

dEs_

Üye
arkadaşlar bende 6220 kullanıcısıyım tel pcsuiteden güncelleme yapmayın sakın tel kendi hafızasını dolduruyor ve tel yavaşlıyor oyun yükleyemeyenler oyunun uzantısı sis olmak zorunda.

Format çek boş hafıza artar

6220c telefonumu nası güncellerim yardım edermisinz

yha benimde telefonum 6220 classıc oyun yüklüyorum ama tema bulamadım bildiğiniz bir site varmı ???????? yardım ederseniz sevinirimm !!!!!

bildiğim kadarıyla telefonun download bölümü var oraya yükleniyor şu yolu izleyebilirsin menü> ayarlar > veri yöneticisi > dosya yöneticisi