matl Üye indirmek için link faln görmedim yardımcı olun.. --------------- Ekleme --------------- tamam gördüm
pencerelerim Üye 6120c ye yükledim çalışmadı...kamera ayarlarını bozdu düzelmiyor...programı nasıl kaldırabilirim....??? acil cevap bekliyorum......
6120c ye yükledim çalışmadı...kamera ayarlarını bozdu düzelmiyor...programı nasıl kaldırabilirim....??? acil cevap bekliyorum......
çelebi275 Üye cinoali' Alıntı: "NOT: uygulama unsigned olup sertifika gerektirir" Sertifikayı nasıl alacağız? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız adresinden mi? Zahmetsiz sertifika mümkün değil mi? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... bu site çince nasıl alacaz sertifika ?
cinoali' Alıntı: "NOT: uygulama unsigned olup sertifika gerektirir" Sertifikayı nasıl alacağız? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız adresinden mi? Zahmetsiz sertifika mümkün değil mi? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... bu site çince nasıl alacaz sertifika ?
terekeme90 Üye kadeş mükemmelsin yaa rompatcher yamaları falan vardı ama işe yaramıyordu bu pro işi kökten halletti
murat3702 Üye E55 FP2 tel benimkide. Yükledim tercihlerden uyarı seslerini kapalı yaptım olmadı. Tel kapadım açtım çalışıyor. Teşekkürler. 034.001 Yazılım sürümüm. yeni üstelik.
E55 FP2 tel benimkide. Yükledim tercihlerden uyarı seslerini kapalı yaptım olmadı. Tel kapadım açtım çalışıyor. Teşekkürler. 034.001 Yazılım sürümüm. yeni üstelik.
yusuf1yusuf Üye arkadaslar yaw bu sertifika nasıl alınacak bi yardımcı olsanız siteye gerep pek bişey anlamadım ben....
arkadaslar yaw bu sertifika nasıl alınacak bi yardımcı olsanız siteye gerep pek bişey anlamadım ben....
aaaalllooooo Üye zuvay11' Alıntı: programa gerek yok telefon ayarlarında uygulama sesleri veya bildirim seslerini kapat sorun çözülür.. Genişletmek için tıkla ... hahahahahahaaa amcam olayı çözmüşş te allah yaa
zuvay11' Alıntı: programa gerek yok telefon ayarlarında uygulama sesleri veya bildirim seslerini kapat sorun çözülür.. Genişletmek için tıkla ... hahahahahahaaa amcam olayı çözmüşş te allah yaa
pusatt Üye Opda'dan sertifika aldım. 1 gün sonra geldi. Programı sertifikalandırıp yükledim. Telefonu kapatıp açmaya gerek olmadan ses kesildi. Teşekkürler.
Opda'dan sertifika aldım. 1 gün sonra geldi. Programı sertifikalandırıp yükledim. Telefonu kapatıp açmaya gerek olmadan ses kesildi. Teşekkürler.
cebim Üye Benim bildiğim telefonu sessize alınca kamera seside gider niye programla uğraşırsıznız anlamadım