6220 c Animated mesaj sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djpervert

Üye
    Konu Sahibi
6220 c Animated mesaj sorunu!
6220 c telefonumda yeni mesaj olustur derken animated message diye bi bölüm kesfettim. Ama acmaya calistigimda error aliyorum. Ayrica telefonuma gelen ve gönderdigim mesajlarda smiley eklenmisse mesaji acmaya calistigimda ayni erroru aliyorum
error
This software can only be used on nokia phones sold in hong kong. Your phone cannot use this software
yazilim ve güncellemeleri yaptim ama sorunum çözülmedi. Yardimlarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkürler. Saygilarimla..

POWER

POWER

Üye
"This software can only be used on nokia phones sold in hong kong. Your phone cannot use this software."

"Bu yazılım sadece hong kong ta satılan nokialar kullanabilir.Sizin telefon bu yazılımı kullanamaz."

Ayarlardan kapatmanız gerekiyor. Yazılım güncellemesinde product kod yanlig girilmiş çünkü. Nemesis ile düzeltmeye çalışın fakat ben product kodunu bilmiyorum bu telefonun üzgünüm...

djpervert

Üye
    Konu Sahibi
nemesisten product kodunu deistirdim. Nokia softwara uptaderle güncelleme yaptim düzelmedi. Sonra phoenix programiyla yüklenince sorun düzeldi..

POWER

POWER

Üye
Geçmiş olsun o zaman :)

crows

crows

Üye
arkadaslar aynı sorunu yasıyorum su an nasıl yapmam gerek bi anlatın gözünüzü sevim ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt