Öneri 620 geri tuşu

Sponsorlu Bağlantılar

lumia6200

Üye
    Konu Sahibi
620 geri tuşu
arkadasşar telefonumdan internete giriyorum sayfaları dolasırken diyelim sayfa yuklendi geri tusuna basınca geri gitmiyor ama sayfayı yenileyip sayfa tam yuklenmeden geri tusuna basınca bi onceki sayfa acılıyor bu neyden kaynaklanıyo yazılımsal bi hatamı yoksa normal bişeymi bide internete giriyorum sayfaları geziyorum diyelim interneti arka plana aldım tekrar girdigimde nete geri tusına basınca programdamı kapatıyo bi onceki sayfayı acmıyorr

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Geri tuşuna iki kere basınca geri gider.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
arkadasşar telefonumdan internete giriyorum sayfaları dolasırken diyelim sayfa yuklendi geri tusuna basınca geri gitmiyor ama sayfayı yenileyip sayfa tam yuklenmeden geri tusuna basınca bi onceki sayfa acılıyor bu neyden kaynaklanıyo yazılımsal bi hatamı yoksa normal bişeymi bide internete giriyorum sayfaları geziyorum diyelim interneti arka plana aldım tekrar girdigimde nete geri tusına basınca programdamı kapatıyo bi onceki sayfayı acmıyorr
tuşa basılı tut carpıdan kapat

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
tuşa basılı tut carpıdan kapat
Arkadaşımın sorunu Explorer ile bir sayfa geri gidememek. Geri tuşuna iki kere basarak o sorun hal oluyor. Bizim gdr3 ön izleme sürümünden kaynaklı bir sorun gibime geliyor ve bu şekli daha kullanışlı bence ;)

lamia925

lamia925

Üye
Arkadaşlar windowsphone da Football Manager tarzı oyun var mı

Takipçi Satın Al

Üst Alt