6120c kullananlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DoSeL

DoSeL

Üye
    Konu Sahibi
6120c kullananlar
Arkadaşlar henüz yeni aldım 6120c telefonumu fakat ne adam gibi internet hizmetlerinden yararlanabiliyorum hadi ondanda geçtim oyun bile bulamıyorum bu telefona göre satıp çin malı alıcam en sonunda yardım edin arkadaşlar

safakk

safakk

Üye
Arkadaşlar henüz yeni aldım 6120c telefonumu fakat ne adam gibi internet hizmetlerinden yararlanabiliyorum hadi ondanda geçtim oyun bile bulamıyorum bu telefona göre satıp çin malı alıcam en sonunda yardım edin arkadaşlar
bi kere çin malı almakla hayatının en büyük kazığını yersin ;)
neyse program oyun demişsin sitede symbian bölümünde birçok oyun var 6120 ye uygun onları araştırmanı öneriyorum :oke:

basS-Time

Üye
ben 3 senedir 6120c kullanıyorum ve cok memnunum çin bencede almada bı sureden sonra hoparloru olsun sarj yonunden olsun sıkıntı yasarsın daha telım 1 kere olsun tamır gormedı ve ustelık o kadar dusmesıne ragmen tas gıbı bence her yonden gusel bı telefon deıstırme derım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben 3 senedir 6120c kullanıyorum ve cok memnunum çin bencede almada bı sureden sonra hoparloru olsun sarj yonunden olsun sıkıntı yasarsın daha telım 1 kere olsun tamır gormedı ve ustelık o kadar dusmesıne ragmen tas gıbı bence her yonden gusel bı telefon deıstırme derım
katılıyorum..daha yeni almışsın forumun symbian os 9.3 bölümüne bak..

madi23

Üye
bendede aynı teldn gayet war memnunum.oyun arıyosan 240x320 çözünürlükte olmasına dikkat et.onları çalıştıryo çünkü

serserisyankar

Üye
arkadasım cın malı hıc oner mıyorum tlıne hard format at(*^#7370#)sonra olmazsa bı hal caresıne baqarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt