603 ün flaşı yok diye almıyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
603 ün flaşı yok diye almıyorum!
arkadaşlar 1 haftadır forumda takılıyorum.603 ve 700 arasında kalmıştım. ama şimdi autofocuslu çift flaşlı N97 mi satıpda flaşsız yada küçk ekeranlı telefon almak saçma geliyor.O yüzden ya iiraz para biriktirip n8 alacam yada başka markalara (wave 2,desire 1) flan bakıcam.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
701 öneririm yada biraz bekle nokianin yeni telefonlarından al

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
bende 603 alacaktım sırf ön kamera yok diye vazgeçtim sen beklemek istemiyorsan 701 al veya biraz bekleyip benim gibi lumia 710 al

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
701 al hayatını yaşa ya

slant1111

slant1111

Üye
alma zaten arkadaşm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ama bunu ayrı konu açarak yazman da ayrı bi gereksiz olmuş sanki eski konudan devam etseydin keşke :locked:

tandogucem

tandogucem

Üye
fm transmitterli 500 rom lu 12 megapixelli xenon flashlı flash liteli n8 varken sakın 701 alma :) alanların cogu pisman cünkü. 701 i n8den üstün tutanlarda n8 kullanmayanlar

keys1903

keys1903

Üye
nokıa alma kısısel fkrım

TheMadness

TheMadness

Üye
n8 şu anki donanımı vs. Olsun en stabil cihaz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hocam 701 donanım olarak n8 in iki katı forumda ki 701 kullanıcılarından da pişman olan görmedim.. 1gb rom,512mb ram,1.3 ghz işlemci gpu modelini tam hatırlamıyorum ama en iyi modellerrden deniyordu bi incelemede ve gayet güzel telefon fp1 ile çok stabil oldu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hocam 701 donanım olarak n8 in iki katı forumda ki 701 kullanıcılarından da pişman olan görmedim.. 1gb rom,512mb ram,1.3 ghz işlemci gpu modelini tam hatırlamıyorum ama en iyi modellerrden deniyordu bi incelemede ve gayet güzel telefon fp1 ile çok stabil oldu

sen bir n8 kullansan o donanımın n8 için fark olmadıgını görüceksin neden bende bilmiyorum ama forumda en az sorun yasayan ve çözüm arayan cihazlar n8

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kamera al. 200 lira zaten. 600 lira 603, 14 mp kamera 300 lira olsun. 900 liraya istediğin herşey olur. Mantıksız bir nedenden ötürü telefonu almıyorsun. Flaş yok diye telefon almıyorsan, sanırım 603'ü fotoğrafçı dükkanında vesikalık fotoğraflar çekmek için alacaktın.

luckysleven

luckysleven

Üye
bende 701 aldım pişman falan değilim : ) hoş benim için üzerinde kamera olmasa bile olur ve 1.5 sene kullanır satarım miladını doldurur yani , telefonda son aradığım özellikler kamera ve radyodur ama kalkıp ta 2 sene önce çıkmış modeli düşünmem bile : ) hoş her markanın vardır böyle efsane modelleri vazgeçilmez üzerine toz kondurulmaz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen n8 de öyle ama ben de 701 den memnunum seneye değiştiririm

atakan25

atakan25

Üye
n8 ve 701 benim gözümde kafa kafaya telefonlar ama ben 701 alırım şu an alcak olsam

serecans

serecans

Üye
he şunu bileydin

Dimi3

Dimi3

Üye
Bu saatten sonra 1. Nesil s^3lere bulasma derim ben. Hatta symbiana bulasma, biraz bekle Lumialara bak..

serecans

serecans

Üye
yani acele etme biraz bekle yeni cihazlar gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...