603 m.facebook sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
603 m.facebook sorunu
arkadaşlar telefondan facebooka girince üst taraftaki mesajlar,bildirimler,ark. istekleri bölümü falan gözükmüyor acaba neden ??

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar telefondan facebooka girince üst taraftaki mesajlar,bildirimler,ark. istekleri bölümü falan gözükmüyor acaba neden ??

arkadalşlar birincisi facebook 5800 da böyle idi 603 de böyle ben 5800 da ki gibi olmasını istiyorum ve ikincisi
üst tarafta mesajlar bölümü göükmüyor daki menüde

- - - Eklendi - - -

koskoca sitede kimse bilmiyor mu :vur

oguz0625

oguz0625

Üye
aynı sorun benim 603de de var bi çözümünü bulamadım

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
ben opera yükledm eski facebooku ücretsiz kullanabilyrm

dejavu178

dejavu178

Üye
normal tarayıcıdan girerseniz o site açılır dan opera miniyi indirip ordan girerseniz eski site açılır hemde daha hızlı.

ThreeDi

ThreeDi

Üye
Arkadaşlar sizin girdiğiniz site Touch.facebook.com.Ben c6-01'dede öyle girebiliyorum.603'ü fazla bilmediğim için şöyle bişey önerebilirim facebook.com/html olarak veya m.facebook.com olarak deneyin birde

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar sizin girdiğiniz site Touch.facebook.com.Ben c6-01'dede öyle girebiliyorum.603'ü fazla bilmediğim için şöyle bişey önerebilirim facebook.com/html olarak veya m.facebook.com olarak deneyin birde

İlk olarak m.facebook.com'u deneyin normal tarayıcıdan.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Tarayıcının önbelleğini temizlemeyi denedin mi?

oguz0625

oguz0625

Üye
Direkt soft format attım yinede düzelmedi.

irem.a

irem.a

Üye
bende 603 kullanıyorum bendede gözükmüyo sanırım sitede hata var yada bişey ekleniyo siteye

ByZalimAyrilik

Üye
Bende 603 kullanıyorum aynı sıkıntıyı yaşıyorum 3 gündür. Bildirimlerin oldugu yerler gözükmüyor.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Sitede ekleme veya geliştirme olabilir genel bir sorun galiba touchlarda çözülür elbet genel olmasada facebook'a şikayet gider bir el atarlar herhalde okadar büyük bir site.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt