603 hakında bilgi verirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
603 hakında bilgi verirmisiniz
fiyatı,hanhi oyunları çalıştırdığını ve teknik ozellikleri hakkinda bilgi verirmisiniz

idevlez

idevlez

Üye
1 Ghz işlemci
512 MB ramiyle gayet stabil bir cihaz nokianın 2.nesil(603,700,701) symbian^3 cihazları arasında yeralıyor.Sahip olduğu GPU su bildiğim kadarıyla 1.nesil cihazlar(c6-01 c7 n8 e7 e6)la aynı Broadcomm 200 Mhz.
Symbian Belle işletim sistemini kullanan en iyi cihazlardan biri olduğu için açamadığı oyun yoktur şimdilik.
IPS LCD ekranıylada amoled olmasada özelliklede Galaxy ACE den kat kat üstün bi ekran performansı sergiliyor.
3,5 İnçlik ekranı da büyük olduğu için insan biraz özgür hissediyor kendini özellikle c6 kullananlar için
Kamerasına gelirsek n8 haricinde bütün cihazların kamerası neredeyse aynı.sadece fotoda çözünürlük farkı var.603 ve 500 hariç dier cihazlar 8mp Auto Focus yok.HD video kaydıda büyük bir avantaj bence bu fiyattaki telefonlar için.Şuan 600 TL civarlarında seçebileceğiniz en iyi telefon.EKRAN-DONANIM-KAMERA hakkında bilgi verdim.AÇMADIĞI UYGULAMA da yok.eğer istersen SYMBİAN BELLE ilgili bilgiverebilirim.Heee bu arada HSDPA 14.4 Mbps internet teknolojisiyle de eğer internet paketi yaparsan Kendi tarayıcısını önermem ama Opera Mobile ile WiFi hızına yakın bir hızda nette gezebilirsin.2.Nesil cihazların tek eksisi önde kameraların olmaması.Bizdede öndeki kameranın avantajı AF gibi düşün.VGA kameranın merceği şişik olduğpu için yazılar net çıkıyor.Son zamanlarda da 2.nesil cihazlar FP1 diye bir güncelleme aldı bu güncellemede telefonu bayağı hızlandırdı.603ün de 2.nesil cihazlar arasındaki eksileri de Ekranı bildiğim kadarıyla Çizilmeye karşı dayanıklı değil C6 c7 ve 701 gorilla glass kolay kolay çizilmez 2. eksiside HDMI çıkışının olmaması ama buda 20 TL lik bi AV konnektör ile halledilebilir bir durum.Şimdi diyeceksin nie 603 almadın ben c6-01 i carrefourdan 570 TL ye aldım o zamanlar 603 700 tlye yakın birşeydi.Bu arada 33 yaşında değilim bir lise öğrencisiyim yaş kısmı profilden dolayı bi bozukluk bi türlü düzeltemedim

---------- Eklendi @ 22:00:28 ---------- Yazıldı @ 21:59:20 ----------

603 te kamera flaşı yok ama bu bir eksi deil bence flaş patlayınca genelde kırmızı göze sebeb oluyor flaşıda düzgün kullanamayınca bi işe yaramıyor yani

---------- Eklendi @ 22:01:28 ---------- Yazıldı @ 22:00:28 ----------

DAHİLİ HAFIZA 506 MB ama telefon sana geldiğinde 350 felan görünür boş alan 8 GB class 4 hafıza kartı alırsan hem ucuz hemde iyi bir performansı olur

MücahitTokgöz

1 Ghz işlemci
512 MB ramiyle gayet stabil bir cihaz nokianın 2.nesil(603,700,701) symbian^3 cihazları arasında yeralıyor.Sahip olduğu GPU su bildiğim kadarıyla 1.nesil cihazlar(c6-01 c7 n8 e7 e6)la aynı Broadcomm 200 Mhz.
Symbian Belle işletim sistemini kullanan en iyi cihazlardan biri olduğu için açamadığı oyun yoktur şimdilik.
IPS LCD ekranıylada amoled olmasada özelliklede Galaxy ACE den kat kat üstün bi ekran performansı sergiliyor.
3,5 İnçlik ekranı da büyük olduğu için insan biraz özgür hissediyor kendini özellikle c6 kullananlar için
Kamerasına gelirsek n8 haricinde bütün cihazların kamerası neredeyse aynı.sadece fotoda çözünürlük farkı var.603 ve 500 hariç dier cihazlar 8mp Auto Focus yok.HD video kaydıda büyük bir avantaj bence bu fiyattaki telefonlar için.Şuan 600 TL civarlarında seçebileceğiniz en iyi telefon.EKRAN-DONANIM-KAMERA hakkında bilgi verdim.AÇMADIĞI UYGULAMA da yok.eğer istersen SYMBİAN BELLE ilgili bilgiverebilirim.Heee bu arada HSDPA 14.4 Mbps internet teknolojisiyle de eğer internet paketi yaparsan Kendi tarayıcısını önermem ama Opera Mobile ile WiFi hızına yakın bir hızda nette gezebilirsin.2.Nesil cihazların tek eksisi önde kameraların olmaması.Bizdede öndeki kameranın avantajı AF gibi düşün.VGA kameranın merceği şişik olduğpu için yazılar net çıkıyor.Son zamanlarda da 2.nesil cihazlar FP1 diye bir güncelleme aldı bu güncellemede telefonu bayağı hızlandırdı.603ün de 2.nesil cihazlar arasındaki eksileri de Ekranı bildiğim kadarıyla Çizilmeye karşı dayanıklı değil C6 c7 ve 701 gorilla glass kolay kolay çizilmez 2. eksiside HDMI çıkışının olmaması ama buda 20 TL lik bi AV konnektör ile halledilebilir bir durum.Şimdi diyeceksin nie 603 almadın ben c6-01 i carrefourdan 570 TL ye aldım o zamanlar 603 700 tlye yakın birşeydi.Bu arada 33 yaşında değilim bir lise öğrencisiyim yaş kısmı profilden dolayı bi bozukluk bi türlü düzeltemedim

---------- Eklendi @ 22:00:28 ---------- Yazıldı @ 21:59:20 ----------

603 te kamera flaşı yok ama bu bir eksi deil bence flaş patlayınca genelde kırmızı göze sebeb oluyor flaşıda düzgün kullanamayınca bi işe yaramıyor yani

---------- Eklendi @ 22:01:28 ---------- Yazıldı @ 22:00:28 ----------

DAHİLİ HAFIZA 506 MB ama telefon sana geldiğinde 350 felan görünür boş alan 8 GB class 4 hafıza kartı alırsan hem ucuz hemde iyi bir performansı olur

bende 603 kullanıyorum ama arkadaş açıklamayı tam yapmış bize söz düşmez gayet memnunum açıkcası perfonmas ve kamerası çok iyi benim için flashı dert etme sakın çok çok az işe yarıyor fikrimce tavsiye ederim :)

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Bi köşedede live with walkman var...

umt07

umt07

Üye
şimdi bir 603 kullanıcısı olarak sana diyeceğim şunlar yukardaki arkadaşa ek olarak;
İçinde kendi 2gblik ayrı bir bölüm daha var telefonun ayrıca sd hc kart desteği mevcut
simkart micro simkart (kesiyorlar veya kendinde kesersin artık teller micro simle çıkıyor)
Şuan fiyat/performans liderliğini kıran telefon çıkmadı
Gelen fp1 ile gayet hızlı
Şuan çıkan her oyunu çalıştırır çünkü çıkaracak olan adamda telfona göre yapıyor oyunu
arka kapağı çizilmez yumuşak bir plastikten yapılmış çizilmeye çizilmiyor ama gıcır gıcır gıcırdıyor bu bir eksi (ama bi kaç süngerle çözersin bunla ilgili konu mevcut)
ekran 3.5 inch ıps 1000nits parlak ekran (ıphone 4gs 500nits) (amoled olmaması kötü)
Kapasitif dokunmatik var (elektromanyetik alan değişimi duyarlı) çok hassas gerçi her telefon böylede yinede bilgi olsun
Gorilla kullanılmaması büyük eksiklik bence ama offical olaraktan çizilmye dayanıklı deniyor, ben 2 ay oldu ilk ay jelatini söktüm 1 aydır çizemdim daha
hspda 14 mbits hız desteği var ki şuan türkiyede en hızlı türkcell olduğu halde o 8-9 mbits arası
16:9 oranlı ekran var filimler için ideal bir ekran 4:3 e göre bence daha estetik ve kullanışlı oluyor
çözünürlük ise 640X480 piksel bana sorarsan bu da yeterli 3.5inch ekran için
1 ghz işlemci arm11
gpu Broadcom BCM2763 @ 250 MHz (kendi ramide var gpusunun ama boyutunu tam hatırlamıyorum 128 mb sanırım)

kameraya gelecek olursak gündüz performansı o otofokussuz, lenssiz kameraya göre mükemmel 30 fps 720piksel hd video kaydı mükemmel videolar çekiliyor

Eğer 550-600 tl olupta başka telefon aramaya kalkarsan salaklık olur (c6-01 daha çok telefonun sağlamlığıyla öne çıkıyor gorilla glas ve çelik kasa)

incelemek istersen bir link :

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Arkadaşlar baya ayrıntılı yazmışlar. Ben de sadece Micro-sim destekli bu model hakkında yazayım kısa kısa...
-> 1 ghz işlemci + 512 mb ram + Broadcom 2763 GPU(128 mb) + Dolby Digital ile müzik-film deneyimi
-> 1000 nit parlaklık ile dünyanın en parlak mobil ekranıdır Amoled ekranlardan daha parlaktır + clearblack ile yoğun güneşte bile ekranı çok net görebilirsin 640x360 çözünürlüğü ise 3.5 inch ekran için çok bir değerdir.
-> Telefon hafızası dışında içinde 2 gb hafızası var bunun dışında microSD kart ile arttırabilirsin.
-> 5 mp kamera led flaş ve autofocus yok fixed focus vardır gündüz çekimleri başarılıdır. Gece çekimleri berbattır. 720p HD video çekimi çok iyidir çift mikrofon sayesinde ses kaydı da baya iyidir.
-> USB On The Go ile taşıyıcı bellek, mouse, klavye bağlayıp kullanabilirsin. Bluetooth 3.0'ın yanısıra yeni teknoloji NFC gibi bağlantı özelliği de mevcut.
-> En büyük avantajı FP1 güncellemesini almış olmasıdır tabi geleceği söylenen FP2 ve bambaşka bir deneyim olacak olan Carla güncellemesini de alacaktır.
-> Çalıştırdığı oyunlar yani Nokia Belle oyunların bir kısmını yazayım:
[GameLoft] The Adventures of Tintin(603-700-701-808 modellerine özel) [GameLoft] Uno HD, [GameLoft] Asphalt 5 HD, [GameLoft] Asphalt 6: Adrenaline, [GameLoft] Assassin's Creed - Altairs Chronicles HD [GameLoft] GTRacing Motor Academy HD, [GameLoft] Guitar Rock Tour 2 HD, [GameLoft] Hero of Sparta HD, [GameLoft] James Cameron Avatar HD, [GameLoft] Real Football 2010 HD, [GameLoft] Real Golf 2011 HD, [GameLoft] Spider-Man Total Mayhem HD, [Konami] Pro Evolution Soccer 2011, [EA Games] Need For Speed Shift HD(yazılım uyumsuzluğundan kasma sorunu var), [EA Games] The Sims 3 HD(açılırken yazılım uyumsuzluğundan sorun var ama açtıktan sonra son derece stabil çalışır), [EA Games] Monopoly HD, [EA Games] Tetris HD, [Rovio] Angry Birds, [Rovio] Angry Birds Seasons, [Rovio] Angry Birds Rio

Dipnot: Piyasa fiyatı 550-600 tl arasıdır. Daha fazla vermeyiniz. 690 tl ilk çıktığı zamanki fiyatıdır.

Polymath

Polymath

Üye
1 Ghz işlemci

Yanlış bilgi. 603 Gpu su bu cihazlardan daha iyi olan Broadcom 2763 GPU(128 mb)250mhz ye sahip.
Telefondan kamera Flashı+ Ön kamera + Çok fazla oyun uyglama beklemiyorsan alabilirsin. Unutmaki Nokiada Uygulama Oyun sıkıntısı var ve düzelmeyecek büyük ihtimal. Ama fiyatada bu özellikte kral telefon yok

idevlez

idevlez

Üye
dahiliyede 340mb demiş kıyas.la sitesind

5800v60

Üye
Yanlış bilgi. 603 Gpu su bu cihazlardan daha iyi olan Broadcom 2763 GPU(128 mb)250mhz ye sahip.
Telefondan kamera Flashı+ Ön kamera + Çok fazla oyun uyglama beklemiyorsan alabilirsin. Unutmaki Nokiada Uygulama Oyun sıkıntısı var ve düzelmeyecek büyük ihtimal. Ama fiyatada bu özellikte kral telefon yok
yanlış cevap diye atlamışsın ama seninkide yanlış.603te ön kamera yok kardeşim bilgin olsun.

omerkun

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt