şimdi bir 603 kullanıcısı olarak sana diyeceğim şunlar yukardaki arkadaşa ek olarak;
İçinde kendi 2gblik ayrı bir bölüm daha var telefonun ayrıca sd hc kart desteği mevcut
simkart micro simkart (kesiyorlar veya kendinde kesersin artık teller micro simle çıkıyor)
Şuan fiyat/performans liderliğini kıran telefon çıkmadı
Gelen fp1 ile gayet hızlı
Şuan çıkan her oyunu çalıştırır çünkü çıkaracak olan adamda telfona göre yapıyor oyunu
arka kapağı çizilmez yumuşak bir plastikten yapılmış çizilmeye çizilmiyor ama gıcır gıcır gıcırdıyor bu bir eksi (ama bi kaç süngerle çözersin bunla ilgili konu mevcut)
ekran 3.5 inch ıps 1000nits parlak ekran (ıphone 4gs 500nits) (amoled olmaması kötü)
Kapasitif dokunmatik var (elektromanyetik alan değişimi duyarlı) çok hassas gerçi her telefon böylede yinede bilgi olsun
Gorilla kullanılmaması büyük eksiklik bence ama offical olaraktan çizilmye dayanıklı deniyor, ben 2 ay oldu ilk ay jelatini söktüm 1 aydır çizemdim daha
hspda 14 mbits hız desteği var ki şuan türkiyede en hızlı türkcell olduğu halde o 8-9 mbits arası
16:9 oranlı ekran var filimler için ideal bir ekran 4:3 e göre bence daha estetik ve kullanışlı oluyor
çözünürlük ise 640X480 piksel bana sorarsan bu da yeterli 3.5inch ekran için
1 ghz işlemci arm11
gpu Broadcom BCM2763 @ 250 MHz (kendi ramide var gpusunun ama boyutunu tam hatırlamıyorum 128 mb sanırım)
kameraya gelecek olursak gündüz performansı o otofokussuz, lenssiz kameraya göre mükemmel 30 fps 720piksel hd video kaydı mükemmel videolar çekiliyor
Eğer 550-600 tl olupta başka telefon aramaya kalkarsan salaklık olur (c6-01 daha çok telefonun sağlamlığıyla öne çıkıyor gorilla glas ve çelik kasa)
incelemek istersen bir link :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız