603 fp2 effect

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreSalman

Üye
    Konu Sahibi
603 fp2 effect
Arkadaşlar fp2 için effect değiştiremedim yardım edecek varmı detaylı anlatacak olan ?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Mesut aktaş a sor

coolasker54

coolasker54

Üye

Buyur.

EmreSalman

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bide anlatırsan iyi olur :) bide F klasörü var dosyanın içinde bende hafıza kartı takılı değil sorun olur mu

Kayahan14

Kayahan14

Üye
kardeş bide anlatırsan iyi olur :) bide F klasörü var dosyanın içinde bende hafıza kartı takılı değil sorun olur mu

kardesim benim telc601 refresh onun icin yardimci olamiyorum yoksa yardim ederdim mesut aktasin da fp 2 buyuk ihtimal sana o yardimci olur

EmreSalman

Üye
    Konu Sahibi
kardeş o arkadaşın profil linkini atarmsn mobilden giriyorumda

EmreSalman

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeş :)

coolasker54

coolasker54

Üye
bak o klasörün içindeki dosyaları gerekli yerlere atıcaksın c ise c ye. f ise f ye. bide hafıza kartı için geçerli. e ye uyguladım çalışmadı.f de çalıştı. bi daha bakarım ama.yarın.

EmreSalman

Üye
    Konu Sahibi
ya ben hafıza kartı takmıyorum hafıza kartsız yapabilrsen güzel olur :)

coolasker54

coolasker54

Üye
bak c klasöründe resourceye gir verdiğim ekteki. effect klasörünün içindeki manifest dosyasını notepad ile aç. 4 veya 5. satırda olması lazım "f:\resource\effects" yazıyor hemen başlarda. onu "c:\resource\effects" yap(e:\resource\effects yapabilirsin.). sonra efekt dosyalarını "C veya E:\resource\effects " klasörüne at. bu kadar.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
bak c klasöründe resourceye gir verdiğim ekteki. effect klasörünün içindeki manifest dosyasını notepad ile aç. 4 veya 5. satırda olması lazım "f:\resource\effects" yazıyor hemen başlarda. onu "c:\resource\effects" yap(e:\resource\effects yapabilirsin.). sonra efekt dosyalarını "C veya E:\resource\effects " klasörüne at. bu kadar.

adamın dibi :)

EmreSalman

Üye
    Konu Sahibi
çok teşşekürler (:

EmreSalman

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş yazmadan ben hafıza kartını takıp yaptm oldu :D

EmreSalman

Üye
    Konu Sahibi
eyw :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt