Yetkilerden öyle bi açıklama çıkmadı dün forumda paylaşılmıştı en son açıklamada üçünün de olacağı söyleniyordu. Türkiye deki bu güncelleme haberinde 603ün almayacağı söylenmişti o da gerçekcıligi yoktu.. Şimdi güncelleme haberlerine baktım üçününde olduğu söyleniyor bazı arkadaşlar da performans artışının olduğunu söylüyorlar.
ya siz neden sadece 1.3 olup olmamasına takılıyorsunuz herkes performans artışı var diyor 1 kalsa nolur 1.3 olup performans düşseydi bi nedenden dolayı sırf 1.3 oldu diye daha çok sevinirdiniz performansın düştüğüne bakmazdınız
anlaşma değil de millet opera kullanıyor diye belki de tarayıcısına önem vermiyordur..standart tarayıcıyı neden opera yapmıyor ki.. 5130 da öyle idi mesela..
ben senin gibi düşünmüyorum..evet 2. nesillere göre ağır kaldı. ama her işimi görüyor.şahane resim çekiyor hd video cabası. oyunumu oynuyorum arada. faceme twitime bakıyorum internet radyomu dinliyorum. daha ne olsun.bana yeter de artar bile..bu haliyle de gayet hızlı bence. menüde dolaşırken arada kasma yapsa da.