Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
600 tl yi geçmeyecek çift çekirdekli Sony önerileriniz
Sponsorlu Bağlantılar
Silinen Üye 1858988
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
600 tl yi geçmeyecek çift çekirdekli Sony önerileriniz
Arkadaşlar çok fazla oyun oynuyorum galaxy w var ve onda oynadığım oyunların kasmayacağı bir sony arıyorum önerileriniz neler
Benim bulduğum Xperia U var (not:Hafıza sorun değil benim için) başka önerileriniz var mı?
Galaxy W dediğiniz tek çekirdek 1,4ghz, 512mb ram adreno 205gpu içeren tel değil mi?
Bunun açtığı oyunu Xperia Arc S de açar. (Tek çekirdek 2011model) Xperia Ray de açar Neo da açar, Neo V de açar. Bunların hepsi tek çekirdek 2011modellerdi.
2012ye gelirsek de: Xperia U(hafıza sıkıntı değil demşsiniz ama oyunları nasıl oynayacaksınız hafıza olmadan?), Xperia Sola(güzel tel bence, 512mb ram sıkıntı ama wondera göre düşük kalmaz, çift çekirdek xperia istediğiniz özellikler yani =) ) o fiyata bulunması lazım 3aşağı 5 yukarı.
Xperia P(Çift çekirdek, üsttekilerden artısı 1gb raminin olması ve hafıza probleminin en azında U'ya göre olmaması) var 800-900 vardır herhalde tabi buna 800-900 vermektense Xperia SP'ye (2013model) yönelmek çok da mantıklıdır 1200lira ama o zaman da 600den çok açılmış oluruz 2katına çıktık, geri dönelim. Solaya bakın derim.