El~PisToLeRo
Üye
ne hd oyun açmazmı ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdaki videolara bakarsan tüm android oyunları actığını görürsünüz
gio nun en büyük artısı 800mhz işlemci android ve daha ucuz olması
Peki Galaxy Gio İsteklerimi Karşılar mı ?Bu konu 4 sayfaydı ne ara 10 sayfa olmuş
C6-01 ile Huawei Ideos X5 arasında gereksiz bir kavga var
C6-01 daha çok Nokia'dan kopamayanlara yönelik bir telefon. Ben fazla oyun oynamam, internete girmem telefon şık olsun, ekranı kaliteli olsun diyenlerin telefonu olabilir.
Huawei Ideos X5 ise Android, internet ve oyun oynamak için daha iyi bir seçim. Ayrıca 3.8 inç ekranı var büyük avantaj.
2 telefonun hitap ettiği kesim farklı kısaca.. Zaten arkadaş Huawei istemiyorum demiş, ama c6-01'de isteklerini karşılamaz.
Peki Galaxy Gio İsteklerimi Karşılar mı ?
bal gibi açar 800mhz ve 256mb ram olduktan sonra..Açmaz kardesim evet ram ve ekran çözünürlügü sıkıntısı var oldu mu !
800'e takıntılımısın sen ? Oku ;
http://www.maxicep.com/karsilastirm...ymbian-3-n8-mu-hizli-buyrun-gorun-409974.html
O zmn Samsung Star Wifi Ye Devam Mı Edim Bi Fark Olmucaksa 460 Tl boşuna Neden Verim Ki ?
bal gibi açar 800mhz ve 256mb ram olduktan sonra..
Yani Lg Optimus Black Almak Lazım Desenize
sen öyle san..Açtıgı vardır bir iki tane asphalt 5 falan hd olarak
Lg Optimus Black Bu Dediklerimi Rahat Yapar mı Peki ?Açtıgı vardır bir iki tane asphalt 5 falan hd olarak
----------Eklendi @ 20:39:21 ---------- Yazıldı @ 20:37:39 ----------
Aynen öyle bak bi arkadas ne demis.Bi romdan bahsetmis.
İdeos alırsan o romu denersin flash'ın daha iyi oldugunu söylüyor.
Ama ideos'u istemiyosun.O zaman tek çaren en az optimus black.
Lg Optimus Black Bu Dediklerimi Rahat Yapar mı Peki ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
farkındaysan angry bird e hd yazmadım diğer hd oyunlara bak asılEvet iyi düzeyde yapar.
----------Eklendi @ 20:46:25 ---------- Yazıldı @ 20:45:58 ----------
Angry birds hee Hd iyiymis
farkındaysan angry bird e hd yazmadım diğer hd oyunlara bak asıl
Ben Ne Yapsam Şimdi Bilmiyorum Telefonlardan Soğudum Valla Dediklerimi Yapacak En Ucuz Telefon Lg Optimus Black ise Yandık O zmn
Tablet Pc Alsam Dediklerimi Yapar Mı Peki ? Ama Tablet iLe İnternete Sadece WiFi İle Mi Bağlanılıyor Yoksa Vınn Sim Kart Fln Takılabiliyor mu Galaxy Tab P1010 Nasıl ?Ben ne diyorum HD oyun açamaz !
Sen bana angry birds koymussun
İki bilemedin 3 tane hd oyun vardır Gio'nun açtıgı
Yeter artık bi sus yav
----------Eklendi @ 20:52:39 ---------- Yazıldı @ 20:51:15 ----------
Dediklerin az bisey mi arkadas bilgisayardan ne farkı kaldı bu telefonun.
İphone 4'e bile düzgün bi flash destegi yok ne diyosun telefon 1700 lira.
Ama Tabletlerden Konuşma Fln Yapılmıo DimiTabletelere sim kart takılabiliyor tabiki isteklerinide en iyi sekilde karsılar galaxy tab.
Ama simlerde kilit var diye biliyodum ne kadar dogru bilemem.Yani her simde çalısmıyor sanırsam tabletler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?