İlla Symbian dan ayrılmak mı istiyorsun alacağın Android'in symbiandan daha az performans vereceğini belirteyim.Ace derdim ama hiç bir işe yaramaz 603 çok daha iyidir ve rahat ettirir.2.el alabilsen fena olmazdı hani.
İlla Symbian dan ayrılmak mı istiyorsun alacağın Android'in symbiandan daha az performans vereceğini belirteyim.Ace derdim ama hiç bir işe yaramaz 603 çok daha iyidir ve rahat ettirir.2.el alabilsen fena olmazdı hani.
Android istiyorsan minimum wonder veya xperia neo v almalısın... Ama onlar da 700 liradan başlıyo... Sana 603 öneririm 5130xm ile alakası bile yok... Galaxy gio-y-mini veya mini 2-ace den verim alamazsın
kardeşim 400 tl ver gio al kamerası da iyi internette de iyi daha iyisini istiyorsan galaxy ace al kamerası gio dan daha iyi onun fiyatı da 600 tl civarıydi hatırladığım kadarıyla
kardeşim 400 tl ver gio al kamerası da iyi internette de iyi daha iyisini istiyorsan galaxy ace al kamerası gio dan daha iyi onun fiyatı da 600 tl civarıydi hatırladığım kadarıyla
ve wonder indirime girmesini bekliyeceğim öyle wonder alıcağım büyük ihtimal c6*01 kamerası kötüleyenler var s^3 dolayı onuda eledim bakalım artık başka cihazlarıda önerecek kişileri bekliyorum.