600 liraya android telefon önerisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onurgunay35

onurgunay35

Üye
Ideos x5 tabikide hoparlör sesi gayet iyi ekranıda şöyle söyliyim 3 aydır jelatinsiz kullanıyorum kaç kere düşürdüğüm oldu hala en ufak bi çizik yok.

baranselona

baranselona

Üye
ideos x5 in ekran kalitesi (gerek sağlamlık gerek netlik-parlaklık) üst düzeydir. aldığımdan beri yaklaşık 2-3 aydır ekranında jelatin kullanmıyorum ve 0 çizikle kullanıyorum...(kılıfta)

ses kalitesi olarak dolby ses teknolojisini kullanıyor özellikle sakin ortamlarda orta seviye seste çok kaliteli şekilde ses alıyorsunuz... yükseklik olarakta jazz moduna aldığınızda tizlide olsa yüksek ses elde edebilirsiniz aynı şekil kulaklıktada dolby modunda kaliteli şekilde dinleyebilirsiniz... ama bi nokia n95 çift hoperlürlü telefon gibi bi ses alamazsınız hoparlörde... aynı şekil kulakıktada 130 liralık goldmaster mp4 ümün ses yüksekliğinden ve kalitesinden uzakta kalıyor... ama bi telefon için oldukça yeterli bence şahsen golmaster mp4 ümü kullanıyorum bile sabah akşam ideos la dinliyorum müziğimi... internet-oyun vb.. performanslarını tartışmaya bile gerek yok... adresinden istediğiniz telefonları istediğiniz telefolarla türkçe olarak karşılaştırabilirsiniz

ak42

ak42

Üye
saol hacı çok yardımcı oldun özellikle 5800 dan sonra alacağım telefonda kili kırık yarar oldum çok tereddüte giriyorum ama bu verdiğin bilgiden sonra tereddüt kalmadı incelemeden bile alırım

baranselona

baranselona

Üye
buyur kardeş sana 2 tanede türke inceleme videosu

[video=youtube;GTwnKHkgtmg]http://www.youtube.com/watch?v=GTwnKHkgtmg[/video]

[video=youtube;VQGDpCLcFaA]http://www.youtube.com/watch?v=VQGDpCLcFaA[/video]

umutku84

umutku84

Üye
arkadaşlar haklı ideos x5 iyidir:oke:

kncrpn

kncrpn

Üye
Dostum Huawei Ideos X5'i tek geçerim bir haftadır kullanıyorum 550 TL'ye aldım 750 Liralık Galaxy Ace'den daha üstün özellikleri var buradan kıyaslamasına bakabilirsin.
Ekran mevzusuna gelincede bulunduğum ilçede ekran koruyucusunu bulamadım ama Wave II'nin koruyucusunu kullanıyorum o daha bi şekil kattı bide kılıfla kullanıp özen gösterirsen bi sorun olacağını düşünmüyorum.Android de acemiyim o yüzden ROM kullanmıyorum 69 Tane uygulama var eskisi kadar olmasada hızlı ve fiyatına göre mükemmel. Aldığına pişman olmazsın :oke:

seymen16

seymen16

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar cok sagolun yorumlariniz icin elleriniz dert gormesin:)

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Huawei Ideos x5 tabikide... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...