600 > 800 tl arası oyun teli önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

berk bilgin

berk bilgin

Üye
    Konu Sahibi
600 > 800 tl arası oyun teli önerisi
Arkdşlr 800 ila 600 tl arası rahat rahat yeni çıkan oyunlar da dahil kasmadan oyun oynayblcgm telefon önerilerinizi bekliyorum

4un6si

4un6si

Üye
iPod Touch 5th Gen al oynayamadığın oyun olmaz (32 gb lık al çünkü 16 gb lıkta arka kamera yok ! )

Samet.25

yeni cikan oyunlarii kasmadan oynuyabilecegin telefonu 800 e zor bulursun ama 2. el s3 dusunebilirsin

thebancally

Üye
600 tl lik general mobile discovery ile oynayabilirsin. S3 ü aratmaz

• Beğen
Tepkiler: Secret26
enterneoll

enterneoll

Üye
2. el s3 :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
xperia L youtubeda bir sürü oyun videosu var uçuyor telefon :yuru

UpOneTR

UpOneTR

Üye
motorola razr xt910.

ANIL

ANIL

Admin
O fiyat segmentinde olan telefonların performansları bellidir. Fiyatı düşünülerek seçim yapmak gerekir. Yani her oyunu kasmadan oynatır diyemeyiz. Benim sana önerim GM Discovery olur.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Tavsiyem Gm discovery bende kullanıyorum 8 tane oyun var sorunsuz :)

• Beğen
Secret26

Secret26

Üye
Discovery al arkana bakma ne istersen yükle 16 gb class10 hafıza kartım var 40a yakın uygulama kurulu sıfır sorun sıfır kasma sıfır donma

• Beğen
Tepkiler: Dede

Samet.25

Gmd s3 u aratmazmiz gmd alirsa arkasina bakmazmis uzun sureli dusunuyosa gmd yi ne yapsin adam 2014 de android 5.0 cikinca gmd yi ne yapcak gmd alcakmi 5.0 guncellemesini ? Simdi iyisiniz belki gmd kullanicilari ama 2014 un ortalarinda cok sıkinti cekeceksiniz haberiniz olsun...

forever_

forever_

Üye
ya gmd yada xperia play al tam bir oyun telefonu :D

berk bilgin

berk bilgin

Üye
    Konu Sahibi
Gmd s3 u aratmazmiz gmd alirsa arkasina bakmazmis uzun sureli dusunuyosa gmd yi ne yapsin adam 2014 de android 5.0 cikinca gmd yi ne yapcak gmd alcakmi 5.0 guncellemesini ? Simdi iyisiniz belki gmd kullanicilari ama 2014 un ortalarinda cok sıkinti cekeceksiniz haberiniz olsun...

Aynen bende senin gibi dşnüyorum krdş android 5.0 çıkinca hepsi boşa gdck acaba s3 >s3mini>s4minide android 5.0 çıkınca yùkleme sorunu olur mu? Zaten s3 1.100 tl ye kadar düştü 800 ün üstüne 300 daha koyup alırız artık

- - - Eklendi - - -

Çok sagolun arkdşlr

4un6si

4un6si

Üye
desin ben napayım :D ama ondan daha iyi oyun oynatan ve ucuz olan el konsolu var mı ki ?

Buğra

Buğra

Admin
General mobile discovery :spr

• Beğen
Secret26

Secret26

Üye
rom diye bir şey yapmış adamlar güncelleme gelmese bile bu telefonla az ilgilenen bir adam 1 gb ram 1.2 gbz dört cekirdek işlemcili telefona android 5.0 romu yapamıyacakmı?

KayraBey

KayraBey

Üye

Peki bu güncelleme s3 için gelecek mi... bence gelmeyecek. En son 4.3 alır gibime geliyor

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye

Peki bu güncelleme s3 için gelecek mi... bence gelmeyecek. En son 4.3 alır gibime geliyor

S2'nin bile 5.0'ı alma ihtimali konuşuluyorken S3'ün almaması çok uçuk bir ihtimal. S3 5.0 alır. 50 milyon'un üzerinde satmış bir telefona Samsung 5.0 vermesse büyük bir müşteri gücünü kaybeder. (Kaldı ki Gmd 4.3'de almayacak.)

Üst Alt