600-750 TL Arası Android Telefon Önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

tulkas

tulkas

Üye
    Konu Sahibi
600-750 TL Arası Android Telefon Önerileri
Baslikta belirttigim gibi android telefonlar önerirmisniz internetten videolari aksama olmadan izleyebilecegim ve kamerasi en az 5 mp olacak kullanisli guzel bir telefon onerebilirmisini cevaplar icin simdiden tesekkur ederim

egypt3304

Üye
600 küsüre galaxy 551(i5510) aldım çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.(kamera 3mp flaş yok)(pek de önemi yok bence ;))

tulkas

tulkas

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s veya htc desire 2.el bulamazmiyim ?

berkcombil

Üye
galaxy s veya htc desire 2.el bulamazmiyim ?
eğer garanti konusu önemli değil ve bütçemide biraz daha zorlarım diyorsan yurtdışı kayıtlı sıfır galaxy s 950-1050tl arası bulabilirsin.ikinci ele gelince kullananlar o kadar memnun ve halen bileğini bükebilecek çapta cihaz çıkmadığından ikinci el piyasasında biraz zor bulursun.Bulsan da onların çoğu Turkcell çıkışlı çoğu özelliği kısıtlanmış cihazlardır.

hsahin4

hsahin4

Üye
Galaxy Ace tavsiye ederim. 769 TL

HotBiber

Üye
Εthnic;3276758' Alıntı:
bencede galaxy ace en mantiklisi..
bende katılıyorum neden dersen daha 2 gün önce babam aldı bilerek aldırdım kullanmıyacağını biliyordum ki zaten kullanamadı :DBana seninki yeter dedi(bende wave 723 var).Telefonu kurcaladımda gayet hızlı görünüm olarak çok şık yani kısacası harika bir telefon biz 720 ye aldık sanada tavsiye ederim süper telefon hiç düşünme al :oke::oke:

alllcoll1

Üye
hiç düşünmeyin galaxy ace ezer gezer bu fiyattaki telleri.Bende kullanıyorum

templatesbox

Üye
lg optimus one ı şiddetle öneriyorum mükemmel bir telefon dünyada 2 milyon sattı android 2.2 kullanıyor ve 2.3 garanti olarak çıkacak diye biliyorum bence galaxy ace i boşver ve kendine bir optimus one al :)

aumet_54

Üye
sony ericson xperia art derim ama mini değil art ok

nexpow

nexpow

Üye
Galaxy Ace kullanıyorum öneririm sanada

TasteKiN

TasteKiN

Üye
optimus one da ekran kalitesi kötü ace mükemmel ama 200 lira daha düşük beş yerine üç megapiksel kameralı galaxy gio yu öneiririm. ace ile teknik olarak birebir olan cihaz 550 lira ve mükemmel ( bu arada bu fiyata orjinal flash player destekli cihaz bulsan bile o flashdan birşey olaz flash player için en az 1ghz işlemci gerekir )

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
kamerayı kafana takma.3 mp neyine yetmiyecekki.5mp için 200 tl fazladan verilmez.galaxy gio al derim.bende alıcam çünkü baya bi inceledim.işlemci 800 mhz fiyat en fazla 550 tl.alırsan resimlerini koyarsan sevinirim :)

Kefelon

Üye
750 yi biraz artır teknosadan 800 tl ye motorola milestone al çok güzel bir telefon ace kullanıcıları acele özellikleri aynı onu alcagına ace al der ama milestoneda oynayabiilceğin oyunlar aceden daha fazladır internete bakarsan görürsün zaten milestoneun birde ekranı daha kaliteli ve güzel...

----------Eklendi @ 13:37:16 ---------- Yazıldı @ 13:16:37 ----------

kardeş boş ver yukarda dediğimi birazdaha araştırma yaptım gerçekten milestoneda daha çok oyun var ama kullanıcısı az olduğundan oyunları bedava bulamıyorsun galaxy acein fazla kullanıcısı var daha rahat oyun bulursun galaxy ace al :oke:

shipped

shipped

Üye
galaxy ace al tek eksiği flash player desteklemiyor. sebebi ise işlemcinin hızıyla değil mimarisiyle alakalı. cihazın hızı ideal ve kullanıcısının çok olması ise çok önemli bir avantaj olacaktır.

Üst Alt