Telefon Tavsiyesi 600-700 TL Arası WP Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mürteza16

mürteza16

Üye
630

dakamon

dakamon

Üye
Seni kurtaracak cihaz 720 pil performansı olarak 820 den çok çok iyi ayrıca flaşı var on kamerası var kamerası da fena değil 525 alma bence. Tamam 1gb ram var ama bu ram telefonun piline olumsuz yansıyor 520 nin pil performansı 525 ten iyi çıkıyor. Pil çok önemli bir telefonda bunu kullanınca anlarsın heleki internet diyorsun o zaman kesin önemli bir şey varsa oda pildir senin için. Ben senin yerinde olsam 720 alırdım. Her konuda işini görecektir.

Tost Makinası ile gönderildi.

Nirvana92

Nirvana92

Üye
ön kamerası olmayan lumialarda 3G baglantı var mı bide 512mb ram li wp ile oyunlarda kasma yaşanıyo mu. Wp nin güncellemeleri yüklemeden önce sistem gereksinimi istiyo mu yani iphone 3gs e ios7 yüklenmedigi gibi
bnm n8 in yaşı tuttu emekli olmaya ucuz bi lumia alayım diorum ama modern combat flanda oynamak isterim arada sizce n8i atıp bi lumia alayım mı nokiadan da gına geldi ama nese..

Bi kaç inceleme videosu izledim sanarsın tvde reklam izliyoruz.

Güvercin' ile gönderildi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ön kamerası olmayan lumialarda 3G baglantı var mı bide 512mb ram li wp ile oyunlarda kasma yaşanıyo mu. Wp nin güncellemeleri yüklemeden önce sistem gereksinimi istiyo mu yani iphone 3gs e ios7 yüklenmedigi gibi
bnm n8 in yaşı tuttu emekli olmaya ucuz bi lumia alayım diorum ama modern combat flanda oynamak isterim arada sizce n8i atıp bi lumia alayım mı nokiadan da gına geldi ama nese..

Bi kaç inceleme videosu izledim sanarsın tvde reklam izliyoruz.

Güvercin' ile gönderildi.

Lumia ve wp8 de 3g ile görüntülü konuşma yok ama 3g ile internet kullanımı var.
Wp8 kapalı bir sistem olduğu için donma kasma sorunu yaşamazsın.
Oyun oynuyorum dediğiniz içinde 1gb ramlı bir model almanız isabetli bir karar olur.
Pil ömrü uzun olan 1320 sizin için ideal bir cihazdır. Sadece kamera biraz düşük ama yeterli bir performansa sahiptir.
Bu arada NOKİA CANDIR, GERİ KALAN HERŞEY HEYECANDIR:)

Nirvana92

Nirvana92

Üye
Lumia ve wp8 de 3g ile goruntulu konuşma yok.
Wp8 kapalı bir sistem olduğu için donma kasma sorunu yaşamazsın.
Oyun oynuyorum dediğiniz içinde 1gb ramlı bir model almanız isabetli bir karar olur.
Pil ömrü uzun olan 1320 sizin için ideal bir cihazdır. Sadece kamera biraz düşük ama yeterli bir performansa sahiptir.
Bu arada NOKİA CANDIR, GERİ KALAN HERŞEY HEYECANDIR:)

internet baglantısını edge ile mi saglıyor lumialar?
Hahaa aynısını bnde başka bi konuda kullanmıştım nokia candır gerisi heycandır : )
1320den ziyade nette lumia 930 gördüm yakında çıkcak dio snappdragon 800 işlemci, 2gb ram demiş, böle bi tel bi kaç sene içinde çıkcak tüm oyunları açar herhalde meego gibi olmassa tabi nokianın bi günü bi gününe tutmuyo ki. Şu 930u bekliyim bnde . Şimdilik n8 devam
6" ekran biraz büyük gibi geldi bana.
930da 5"miş

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
internet baglantısını edge ile mi saglıyor lumialar?
Hahaa aynısını bnde başka bi konuda kullanmıştım nokia candır gerisi heycandır : )
1320den ziyade nette lumia 930 gördüm yakında çıkcak dio snappdragon 800 işlemci, 2gb ram demiş, böle bi tel bi kaç sene içinde çıkcak tüm oyunları açar herhalde meego gibi olmassa tabi nokianın bi günü bi gününe tutmuyo ki. Şu 930u bekliyim bnde . Şimdilik n8 devam

3g + Edge ikiside mevcut. Ama 3g bataryayı resmen somuruyor bende. 2g bana yetiyor:)

Dediğiniz telefon çıkar ama artık Nokia değil Microsoft olarak:)

Nirvana92

Nirvana92

Üye
3g + Edge ikiside mevcut. Ama 3g bataryayı resmen somuruyor bende. 2g bana yetiyor:)

Dediğiniz telefon çıkar ama artık Nokia değil Microsoft olarak:)

microsoft olarak mı? Ondan haberim yok ama işlemci vs. yani kaputun altı saglam olacaga benziyo 930un

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
    Konu Sahibi
WP8 i bırakıp Nokia XL almaya karar verdim konu kilitlenebilir.

MixRadio

MixRadio

Üye
630

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt