Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
600 700 civarı en iyi telefon
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ercome06
Üye
Konu Sahibi
600 700 civarı en iyi telefon
mrb arkadaşlar uzun zamandır biriktirdiğim para ile 600 700 civarı dokunmatik bir delefon almıyı düşünüyorum.araştırmadan her aldığım telefondan pişman oldum bana yardımcı olurmusunuz ne önerirsiniz.simdiden teşekkürler..
anılbaran
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
by*cambaz
Üye
bnce gio ya da fit
Ocean258
Üye
Android'li bi cihaz almanı tavsiye ederim hocam.. Lg,Huawei yada Samsung'un modellerıne bakabılırsın bu fıyata bı cok seçeneğin var..
alperen545
Üye
türkcell t20
atakan25
Üye
c6-01 kullanıyorum memnunum
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Sakın Gio alma gibi bir yanılgıya düşersin, uzak dur derim 600-650 tl piyasa fiyatı şaka gibi. Nokia 603 öneririm, süper telefondur. Herşeyiyle fiyatını hakeden bir cihazdır.
futbol123
Üye
nokia 603 veya huawai x5
ercome06
Üye
Konu Sahibi
çok sağlun arkadaşlar. peki bu nokia 603 ün dokunmatiği c5-03 gibi sert basınca işleyen türdenmi
Hayır kapasitif ekran+multitouch vardır. Iphone 4, Samsung Galaxy serileri, Nokia N8/C7/E7/C6-01/701 vb. ekran tarzıdır.
AHMED...
Üye
xperia mini pro yu bi incele istersen 1 ghz işlemci 512 mb ram 5 mp kamera hd video adroid 2.3 vatan bilgisayar da world cart varsa 625 tl fiyatı 10 taksit
Adam 600-700 lirak telefon istemiş ne yapsın senin bastırmatik cihazını
blackcemre
Üye
bastırmatik cihaz deil c6-5800-5230 ile aynı dokunmatik kullanılmışsın senin dedğin basmatikler çeakma olanlar hiç kullanmaışsın dışarda hep öyle diolar iszde öyl e inanıyosunuz.
william75
Üye
xperia mini, ideos x5, ya da optimus me tavsiye ederim
bastırmatik cihaz deil c6-5800-5230 ile aynı dokunmatik kullanılmışsın senin dedğin basmatikler çeakma olanlar hiç kullanmaışsın dışarda hep öyle diolar iszde öyl e inanıyosunuz.