6 Ünlü İsim ve Yüz Karası Kardeşleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
6 Ünlü İsim ve Yüz Karası Kardeşleri
Herkesin ailesinde bazen pürüz kişilikler olabiliyor.
Ancak utanç verici bir abla ya da abi siz, ünlü olunca binlerce kat daha kötü oluyor.
İşte size 6 tane ünlü isim ve onların yüz karası kardeşleri.


Louis XIV ve Louis Philippe


Ünlü kişi:

Louis XIV büyük ihitmalle Fransa’nın en iyi krallarından biriydi. “Sun King” olarak da bilinen krala bu ad doğumgününden dolayı takılmıştır. 72 sene Fransa’yı yönetmiştir.

Kardeşi:

Philippe of France. Fransa’nın ikinci önemli adamı eşcinseldi ve bunu göstermekten hiç kaçınmıyordu. Mahkemede kadınlardan daha çok makyaj malzemesi ve parfüm kullanıyordu. Ama en sevdiğiniz sevgilinizin ilk karınızı kıskançlıktan dolayı zehirlemesine izin vermek kötü birşey. Dahası kral olan kardeşinizin ikinci eşiniz öldürülmesin diye çirkin birini seçmesi. Ve sizin o kadını ilk gördüğünüzdeki tepkinizin (bütün mahkeme önünde) “Aman Allahım. Bununla nasıl yatabilirim?!” cümlesi olmasıdır. Büyük ihtimalle en utanç verici olay da Philippe’nin cinsel organının etrafına karısının hamile kalması için azizlerin madalyalarını takması oldu. Bu işe yaramıştı: 3 sene içinde 3 çocuk sahibi oldular.









Prince ve Tyka Nelson


Ünlü kişi:

Yılların eskitemediği şarkı Purple Rain’in arkasındaki beyin ve ses olan Prince. Androjen ve seksi stilinden dolayı iki cinsiyete de hep çekici gelen biri olarak görülmüştür.

Kardeşi:

Tyka Nelson – kardeşinin ününün peşinden koşarak 1980'lerde bir albüm yayınladı. Buraya kadar normal. Çoğu ünlü kişinin kardeşi ellerindeki bağlantıları kullanmak ister. Sonra bu albüm için içi doldurulmuş mavi bir oyuncak dinazorla röpörtaj yaptı. Çocuklarının adını Sir ve President koydu. Ayrıca hayali bir erkek arkadaşı olduğunu savundu ve evinin camlarını aliminyum folyoyla kapladı. Seneler sonra o zamanlar bir eroin bağımlısı olduğunu itiraf etti.










Jimmy Carter ve Billy Carter


Ünlü kişi:

Amerika’nın 39. başkanı olduğu için tanınıyor. Ama Jimmy Carter aynı zamanda Habitat for Humanity adlı kurumun kurucusu ve Nobel ödüllü bir kişi. Çiftlikte büyüyen Jimmy, eğer inanırsan herşey olur sözünün ayaklı örneği.

Kardeşi:

Billy Carter ise her ailenin bir yüz karasının olduğunu kanıtladı. İlk önce basın onu ciddi söylemlerini kardeşine karşı söylerken buldu. Kardeşine “kasaba filozofu” bile demişti, sonra bunları alkol yüzünden söylediği ortaya çıktı. Bu kazara oluşan ünden faydalanmak için Billy, Billy Beer adında bir bira piyasaya sürdü. Buraya kadar herşey masum. Ancak sonra Libya ile yaptığı karanlık anlaşmalar ortaya çıktı. Basın ona ithalat ile hiçbir bağı olmayan birinin neden böyle bir işe kalkıştığını sorunca “Tek söyleyebileceğim Musevilerden çok daha fazla Araplar var” gibi bir cevap verdi. Bundan sonra gelen olaylar onun rehabilitasyona gitmesini sağladı.









Napolyon Bonaparte ve Pauline Bonaparte


Ünlü kişi:

NapolyonBonaparte – Fransa’nın İmparatoru. Napolyon en iyi ordu stratejisti olması ile ünlü. Avrupa’nın büyük bir kısmını fethetti ve aile üyelerini kral veya kraliçe olarak yerleştirdi ki böylece onları kontrol edebilecekti. Cömertliğine rağmen kardeşlerinden biri onu sinirlendirmekten korkmadı.

Kardeşi:

Pauline Bonaparte. Nereden başlamalı? Hizmetçilerini ayak taburesi olarak kullandı (o zamana göre bile bu normal değildi) ve birkaç milyon franka Napolyon’un ona verdiği ülkeyi sattı. En kötüsü de (kardeşinin bakışına göre) Pauline pişman olmayan bir kadındı. Yaşadığı ilişkiler o kadar çok ve aşikardı ki Napolyon onu en sonunda evlenmeye zorladı. Bu olayın bitmesini umuyordu. O koca ölünce ona yenisini buldu. Ama Pauline vazgeçmedi. Zamanın en iyi sanatçılarından birini buldu ve onun tamamen çıplak heykelini yaptırdı. Böylece güzelliği ve malları Avrupa’da heryerde görülebilecekti. Hayranları onu takip etti ve Napolyon çok utandı.









John Quincy Adams and Charles Adams


Ünlü Kişi:

John Quincy Adams – Başkan Adams’ın oğlu ve yine Amerika’nın 6. başkanı. Daha sonra 17 sene boyunca House of Representatives’de görev almıştır.

Kardeşi:

Charles Adams – eğer babanız size “şeytan tarafından ele geçirilmiş deli adam” derse çok fazla içki içmiş demektir. Ama bu sefer, Amerika’nın kurucularından biri oğlu Charles hakkında böyle diyordu. Genç Adams ciddi bir alkolikti ve neredeyse Harvard’dan atılıyordu. Daha sonra hayatında karanlık toprak anlaşmalarında bulmuş ve ününü iyice batırmıştır. Kardeşi başkan olurken babası onu evlatlıktan reddetti.









George VI ve Windsor Dükü


Ünlü kişi:

Viktorya döneminde doğan George VI 2. Dünya Savaşı sırasında İngiltere kralıydı ve şu anki kraliçe Elizabeth II’nin babasıydı. Sıkıcı bir kral olan George, hava saldırısı sırasında insanlara telkin etti ve Buckingham Sarayına olan bombardımanı sakin bir şekilde karşıladı.

Kardeşi:

Windsor’un Dükü kesinlikle sıradan bir insan değildi. Kral olarak doğsa bile tacı Wallis Simpson (Amerikalı boşanmış bir kadın) ile evlenmek için reddetti. Bu tarihte görülmüş en romantik olaylardan biri olsa bile ilişkileri biraz bozuktu. İkisi de birbirini aldattı, bilinçlerini kaybedene kadar içki içen ve Nazi’lerle işbirliği yapan bir çifttir. Edward VIII ve karısı Hitler’le onun tatil evinde tanışmışlardı. Hitler’in planı İngiltere’yi aldıktan sonra Edward’ı kukla kral yapmaktı. Kraliyet Ailesi dükün hareketlerinden o kadar utanıyordı ki 2. Dünya savaşı sırasında onu Karayip adalarına sürgün etti.









Al Capone ve James Vincenzo Capone


Ünlü kişi:

Al Capone tüm zamanların en ünlü mafyalarından biriydi. İçki yasağı onu daha da zenginleştirdi ve kaçak içki çemberini yürüttüğü için daha da güçlendi. Vergi kaçırma suçundan dolayı tutuklandı ve neredeyse hayatının geri kalanını Alcatraz’da geçirdi.

Kardeşi:

Çoğu ailede Al utanç verici kişi olurdu. Ancak kardeşi suçlu olarak başarılı olurken, Vince sirke katılmak için evden kaçtı, 2. Dünya savaşına katıldı ve en son Nebraska’da bir polis memuru oldu. Vince içki yasağı zamanında yasa dışı içki ürünleri yapan yerleri kapatıyordu – aynı kardeşini zengin ve güçlü yapan yer gibi. “Two-Gun Hart” olarak bilinen yerde Vince, Midwest’te cesurluğu yüzünden ünlü olmuştu. Al Capone büyük ihtimalle utancından yerin dibine girmiştir.

 
AKATLI

AKATLI

Üye
bence en kötüsü napolyonun başına gelen
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt