►6 sayfa sembol ve türkçe karakterli muhteşem font!

Sponsorlu Bağlantılar

orsesko

orsesko

Üye
Teşekkür eder

Süleyman

Süleyman

Üye
teşekkürler. font çok hoşuma gitti fw ye gömecektim fakat yer yetmedi. Bende klasik yöntemle hafıza kartı resource klasörünün içine attım öyle kullanıyorum :D

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler. font çok hoşuma gitti fw ye gömecektim fakat yer yetmedi. Bende klasik yöntemle hafıza kartı resource klasörünün içine attım öyle kullanıyorum :D
rica ederim iyi kullanımlar bu fontun daha az boyutlusunu yani türkçe haricindeki dillerin silinmiş halini yapıyorum şuan bitince paylaşırım rahat rahat rofsa atarsınız :)

Süleyman

Süleyman

Üye

rica ederim iyi kullanımlar bu fontun daha az boyutlusunu yani türkçe haricindeki dillerin silinmiş halini yapıyorum şuan bitince paylaşırım rahat rahat rofsa atarsınız :)
Teşekkürler bekliyorum :) Bu arada 6 sayfa karaktersizini de paylaşırmısın? :D

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
djraz dı galiba :hmmm

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :)

Joker.

Joker.

Üye
Atacan-

Atacan-

Üye
Muhteşem derken bu muhteşem yüzyıl dizisindeki jenerikte akan yazıların Kullanıldığı meşhur font bu fontmu ?

hakanLp07

hakanLp07

Üye
adamım keşke internette nasıl durdunuda çekseydin teşekkür ederim :)

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
adamım keşke internette nasıl durdunuda çekseydin teşekkür ederim :)

rica ederim tarayıcıda yakınlaştırmadan dolayı fontlarda bozulmalar meydana geliyor bu genel bi durum sayfayı yakınlaştırdıkça fontun düzeldiğini görebilirsiniz.

most0771

Üye
eline saglık

hakanLp07

hakanLp07

Üye
bunu modlamamızmı gerekiyor. HAFIZA kartına olmaz sanırım ddeğilmi?

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
olur öylede kullanabilirsin.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Eline koluna yüreğine sağlık ben bunu cfw"ye gömmesemde direk hafıza kartı resourse atsam olurmu?

Üst Alt