keremerson Üye Konu Sahibi mAd_girL' Alıntı: işte bilinçli insan farkına varmış keremerson yarar mı bilemem derkende ayıp oluyo hee geleceğimi karartıyosun Genişletmek için tıkla ... [cizgi]yellow[/cizgi] kaan2222' Alıntı: katılabilirmiyim bende Genişletmek için tıkla ... Üzgünüm: # Yarışmaya katılabilmek için; üyenin, en az 3 aylık üye olması ve en az 50 adet mesajı bulunması gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... [cizgi]yellow[/cizgi] ysfyldz02' Alıntı: katılmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Eklendin [cizgi]yellow[/cizgi] recepali' Alıntı: KATILMAK İSTİYORUM Genişletmek için tıkla ... Eklendin [cizgi]yellow[/cizgi] maxiburak' Alıntı: beni de alabilirmisin ! Genişletmek için tıkla ... Eklendin [cizgi]yellow[/cizgi] systemchi' Alıntı: Bende katılmak istediğimi belirttim ama nedense mesajım silinmiş. Genişletmek için tıkla ... Sorun değil eklendin [cizgi]yellow[/cizgi] JCKL' Alıntı: bende varım Genişletmek için tıkla ... Üzgünüm: # Yarışmaya katılabilmek için; üyenin, en az 3 aylık üye olması ve en az 50 adet mesajı bulunması gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... [cizgi]yellow[/cizgi] ALpeRenBuGRa avatarını değiştirmişsin diskalifiye etmek zorunda kaldım YARIŞMA KURALLARI ve YARIŞMA HAKKINDA BİLGİLER: 4) Katılımcıların yarışmaya "katılmak istiyorum" deyip katılıp, yarışmanın sonlanmasına kadar olan süreç içerisinde avatarlarını değiştirmesi yasaktır, aksi halde yarışmadan DİSKALİFİYE EDİLİR. Genişletmek için tıkla ...
mAd_girL' Alıntı: işte bilinçli insan farkına varmış keremerson yarar mı bilemem derkende ayıp oluyo hee geleceğimi karartıyosun Genişletmek için tıkla ... [cizgi]yellow[/cizgi] kaan2222' Alıntı: katılabilirmiyim bende Genişletmek için tıkla ... Üzgünüm: # Yarışmaya katılabilmek için; üyenin, en az 3 aylık üye olması ve en az 50 adet mesajı bulunması gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... [cizgi]yellow[/cizgi] ysfyldz02' Alıntı: katılmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Eklendin [cizgi]yellow[/cizgi] recepali' Alıntı: KATILMAK İSTİYORUM Genişletmek için tıkla ... Eklendin [cizgi]yellow[/cizgi] maxiburak' Alıntı: beni de alabilirmisin ! Genişletmek için tıkla ... Eklendin [cizgi]yellow[/cizgi] systemchi' Alıntı: Bende katılmak istediğimi belirttim ama nedense mesajım silinmiş. Genişletmek için tıkla ... Sorun değil eklendin [cizgi]yellow[/cizgi] JCKL' Alıntı: bende varım Genişletmek için tıkla ... Üzgünüm: # Yarışmaya katılabilmek için; üyenin, en az 3 aylık üye olması ve en az 50 adet mesajı bulunması gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... [cizgi]yellow[/cizgi] ALpeRenBuGRa avatarını değiştirmişsin diskalifiye etmek zorunda kaldım YARIŞMA KURALLARI ve YARIŞMA HAKKINDA BİLGİLER: 4) Katılımcıların yarışmaya "katılmak istiyorum" deyip katılıp, yarışmanın sonlanmasına kadar olan süreç içerisinde avatarlarını değiştirmesi yasaktır, aksi halde yarışmadan DİSKALİFİYE EDİLİR. Genişletmek için tıkla ...
mservank Üye ya arkadaşlar yeni üyeler kurallara hiç bakmıyor musunuz yorumları da mı okumadınız adam o kadar söyledi her mesajında uyardı hala devam ediyorsunuz
ya arkadaşlar yeni üyeler kurallara hiç bakmıyor musunuz yorumları da mı okumadınız adam o kadar söyledi her mesajında uyardı hala devam ediyorsunuz
keremerson Üye Konu Sahibi mservank' Alıntı: ya arkadaşlar yeni üyeler kurallara hiç bakmıyor musunuz yorumları da mı okumadınız adam o kadar söyledi her mesajında uyardı hala devam ediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Sorma be birader sorma yaa deli ediyolar beni
mservank' Alıntı: ya arkadaşlar yeni üyeler kurallara hiç bakmıyor musunuz yorumları da mı okumadınız adam o kadar söyledi her mesajında uyardı hala devam ediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Sorma be birader sorma yaa deli ediyolar beni
mservank Üye keremerson' Alıntı: Sorma be birader sorma yaa deli ediyolar beni Genişletmek için tıkla ... valla kanka ben çatladım acayip sinirlendim sen nasılsın iyi misin o kadar uyarıdan sonra valla yönetici olsam banı basmıştım
keremerson' Alıntı: Sorma be birader sorma yaa deli ediyolar beni Genişletmek için tıkla ... valla kanka ben çatladım acayip sinirlendim sen nasılsın iyi misin o kadar uyarıdan sonra valla yönetici olsam banı basmıştım
keremerson Üye Konu Sahibi mservank' Alıntı: valla kanka ben çatladım acayip sinirlendim sen nasılsın iyi misin o kadar uyarıdan sonra valla yönetici olsam banı basmıştım Genişletmek için tıkla ... Yeni üyedir deyip hoş görmek lazım napalım
mservank' Alıntı: valla kanka ben çatladım acayip sinirlendim sen nasılsın iyi misin o kadar uyarıdan sonra valla yönetici olsam banı basmıştım Genişletmek için tıkla ... Yeni üyedir deyip hoş görmek lazım napalım
keremerson Üye Konu Sahibi P_O_W_E_R' Alıntı: Bende Varım Genişletmek için tıkla ... Ekledim Ercan Abi
keremerson Üye Konu Sahibi refractive' Alıntı: bnde katılmak istiyorumm Genişletmek için tıkla ... Yeni üyeler katılamıyor # Yarışmaya katılabilmek için; üyenin, en az 3 aylık üye olması ve en az 50 adet mesajı bulunması gerekiyor. Genişletmek için tıkla ...
refractive' Alıntı: bnde katılmak istiyorumm Genişletmek için tıkla ... Yeni üyeler katılamıyor # Yarışmaya katılabilmek için; üyenin, en az 3 aylık üye olması ve en az 50 adet mesajı bulunması gerekiyor. Genişletmek için tıkla ...
keremerson Üye Konu Sahibi muharrem16' Alıntı: ya anket ne zaman yapılcak kaç gün sürcek oylama _?? Genişletmek için tıkla ... Katılım bitiş tarihi bittiği an direk oylama anket şeklinde başlayacak. KATILIM BİTİŞ TARİHİ: 02.02.2008 - Cumartesi 20:00 Genişletmek için tıkla ... O da sanırım katılım süresi gibi 4-5 gün falan sürer gunstur' Alıntı: bende varım Genişletmek için tıkla ... Ekledim gunstur --------------- Ekleme --------------- vavuli' Alıntı: valla katılım hızlı şekilde artmış bu gidişle Cumartesinden önce 40 kişi toplanır Genişletmek için tıkla ... Valla bu beni mutlu ediyo Sanırım cumartesiden önce 40 kişi olur dediğin gibi
muharrem16' Alıntı: ya anket ne zaman yapılcak kaç gün sürcek oylama _?? Genişletmek için tıkla ... Katılım bitiş tarihi bittiği an direk oylama anket şeklinde başlayacak. KATILIM BİTİŞ TARİHİ: 02.02.2008 - Cumartesi 20:00 Genişletmek için tıkla ... O da sanırım katılım süresi gibi 4-5 gün falan sürer gunstur' Alıntı: bende varım Genişletmek için tıkla ... Ekledim gunstur --------------- Ekleme --------------- vavuli' Alıntı: valla katılım hızlı şekilde artmış bu gidişle Cumartesinden önce 40 kişi toplanır Genişletmek için tıkla ... Valla bu beni mutlu ediyo Sanırım cumartesiden önce 40 kişi olur dediğin gibi