Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6 Kasim 2002 - 2007
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin
Üye
yaa gülüyorum Galatasaraylı arkadaşlar size çekememezligin sonu 7-0 dan Şampiyonlar Ligine kadar geldi vay be
İyi Sizde sevinin siz sevindinizde biz mi izin vermedik ya
SelmanTE
Üye
dikkatimi çeken şey. bu futbolcuların hepsi de hala futbol oynuyorlar. ama hiç biri Febe de deil....
Hem Türkiye'ye Gelmiş-Kaçmış en büyük futbolcu Ortega nın ismi bile yazıyo burda
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Arkadaşlar 6 kasımda 6 kasım diye konu açmanın neresi yanlış belirtirseniz iyi olur. 30 Aralıkta Gs feneri 7-0 yenmiş. Tamam o gün gelin konu açın eğlenin ama gelipte 6 kasımda verecek cevap kalmadığı için 7-0 diyorsunuz. Uefa kupasını kutlayın (gününde) tebrikler derim. Ama bugün ne ufae kupasından bahsedilebilir ne de 7-0'dan.
aynısını biz yapsak Ahmet çekemezdi ama gerçekten konu güsel, bunda kavga edilecek yan göremiyorum, futbol dostluktur.... ama anlamayanlar var galiba!!! bence GS lilerde ilginç şeyler yazabilir, mesela kupa hakkında.... futbol güseldir... bunu kötüye kullananlarda (yorum sizin, anlayan anladı).......... amaaaa herzaman BJK............. o kadarrrrrrrrrrr!
TURKISH POWER
Üye
aynısı sen yapıyosun sımıdıde...her zaman bjk diyerek
aynısını biz yapsak Ahmet çekemezdi ama gerçekten konu güsel, bunda kavga edilecek yan göremiyorum, futbol dostluktur.... ama anlamayanlar var galiba!!! bence GS lilerde ilginç şeyler yazabilir, mesela kupa hakkında.... futbol güseldir... bunu kötüye kullananlarda (yorum sizin, anlayan anladı).......... amaaaa herzaman BJK............. o kadarrrrrrrrrrr!
Günü geldiğinde her konu açılsın dalga geçilsin sonuna kadar haklarıdır. Ama 6 Kasımda 7-0 ile alakası yokken gelip buna karşılık 7-0 yazarlarsa ben tepkimi koyarım.
Sende 5-1'lik kupa finali olan gün konu aç resimlerle süsle yazını yaz eyvallah ama gelipte ben senin o gün açtığın konuya 6-0 dersem sizin yaptığınızı yaparsam gel yüzüme tükür.
Futbol mizahtır, bir nevi dalga geçilir eğlenilir. Ama her şey gününde yapılır.