6 ay boyunca kontör yüklenmemiş hat taşınabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

ertasxx

Üye
    Konu Sahibi
6 ay boyunca kontör yüklenmemiş hat taşınabilir mi?
6 ay botunca kontör yüklenmemiş bir hat baska bir operatöre taşınabilir mi?

ilo53

ilo53

Üye
25 kntr yuklet turkcell ektradan sonra tası onu kntr tasıdıgında gecıo zaten

ertasxx

Üye
    Konu Sahibi
süre uzatan parça kontör attırırsam 6 ay boyunca kapalı oln hat açılırmı

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
süre uzatan parça kontör attırırsam 6 ay boyunca kapalı oln hat açılırmı

parça kontör deme, sadece 25 kontör yüklemek istiyorum şöyle onlar yükler ve hattın açılır. Sonra istediğin gibi taşırsin.

ertasxx

Üye
    Konu Sahibi
fakat hat gelen çağrılara bile kapalı

ZaZuM

ZaZuM

Üye
benim hattım avea idi turkcele geçtim turkcellde hattım son 1 aylık döneme göre açıldı yani ne arıyorum nede aranıyorum ama vodafone geçim dedim vede geçtim herhangi bi sıkıntı olmadan

rockhipsiz

Üye
arkadaşlar hattım avea telefonumu açtığımda sim kart kaydı yapılamadı diye bir ileti alıyorum bu hat avea bayinde açtırılabilirmi yoksa işi bitmişmidir.help pls..

sweety_boy_43

Üye
arkadaşlar hattım avea telefonumu açtığımda sim kart kaydı yapılamadı diye bir ileti alıyorum bu hat avea bayinde açtırılabilirmi yoksa işi bitmişmidir.help pls..

baska numaradan kendı hattını aradıgında aradıgınız numara kullanılamamaktadır uyarısını alıyosan ısı bıtmıstır.
egerkı aradıgınız kısıye ulasılamıyor dıyorsa kntr yuklemıyp actırabılırsın

imran*

Üye
parça kontör deme, sadece 25 kontör yüklemek istiyorum şöyle onlar yükler ve hattın açılır. Sonra istediğin gibi taşırsin.

peki bnm bi vodafone hattım var 6 aydan fazladır kontör yüklemedim açtığımda sim kart kaydı başarısız diyor ona kontör yükleyerek açılabilir mi öyleyse en az kac kontör gerekir ??

admiral23

admiral23

Üye
hiç kontöre para verme.direk git taşı
ben komple kapananan vodafone hattımı taşıdım turkcelle kabul edildi

gabasan

Üye
evet taşınır

Üst Alt