technonur Üye mservank' Alıntı: Oy atanlara tabi manyak!'a Kırşehir 'de baklava ve kahve/çay/kola/gazoz bedava Genişletmek için tıkla ... ben tatile götürüyom sen ucuza kapatmışın işi
mservank' Alıntı: Oy atanlara tabi manyak!'a Kırşehir 'de baklava ve kahve/çay/kola/gazoz bedava Genişletmek için tıkla ... ben tatile götürüyom sen ucuza kapatmışın işi
JaNbErG Emekli Yönetici ***BlackrosE***' Alıntı: Nega Janberg Abi Kendinize Vermişiniz maxi puan mı lazım ) bnde size uydum Genişletmek için tıkla ... evet kendımıze verdik bakalım ne olucak oy kullanmadıysan bana verebılırsın dostum
***BlackrosE***' Alıntı: Nega Janberg Abi Kendinize Vermişiniz maxi puan mı lazım ) bnde size uydum Genişletmek için tıkla ... evet kendımıze verdik bakalım ne olucak oy kullanmadıysan bana verebılırsın dostum
sonbela Üye Bende bana oy verenlere masaüstü paylaşım bölümünde cok dikkat çeken weri vardı onu gonderecegim Anlayan anladı
Bende bana oy verenlere masaüstü paylaşım bölümünde cok dikkat çeken weri vardı onu gonderecegim Anlayan anladı
mservank Üye technonur' Alıntı: ben tatile götürüyom sen ucuza kapatmışın işi Genişletmek için tıkla ... Tatlıyı yedikleri zaman pişman olmazlar tatile gitmemekten.
technonur' Alıntı: ben tatile götürüyom sen ucuza kapatmışın işi Genişletmek için tıkla ... Tatlıyı yedikleri zaman pişman olmazlar tatile gitmemekten.
mservank Üye Tamam bu kadar reklam yaptığınız yeter hadi gidin.Reklamlarımı kapatıyorsunuz.Görüntü kirliliği yapmayın.
Tamam bu kadar reklam yaptığınız yeter hadi gidin.Reklamlarımı kapatıyorsunuz.Görüntü kirliliği yapmayın.
SelmanTE Üye avatarların hepsi çok güzel. hangisin oy vereceğimi şaşırdım ama, oyum en güzellerinden bitanesine veriyorum....
avatarların hepsi çok güzel. hangisin oy vereceğimi şaşırdım ama, oyum en güzellerinden bitanesine veriyorum....
Anıl Umut Emekli Yönetici Seza' Alıntı: 35caldiona verdim Avatırının anlamını beğendim Genişletmek için tıkla ... teşekkürler kardeş kıymet bilmiyorlar
Seza' Alıntı: 35caldiona verdim Avatırının anlamını beğendim Genişletmek için tıkla ... teşekkürler kardeş kıymet bilmiyorlar
Anıl Umut Emekli Yönetici Nazy' Alıntı: Maaşallah 100 adet oy kullanılmış Genişletmek için tıkla ... maşallah maşallah o 100 oydan bu arada 9 u senin sen de birinciliğe gidiyon rüşvet te vermedin helal olsun
Nazy' Alıntı: Maaşallah 100 adet oy kullanılmış Genişletmek için tıkla ... maşallah maşallah o 100 oydan bu arada 9 u senin sen de birinciliğe gidiyon rüşvet te vermedin helal olsun
Anıl Umut Emekli Yönetici systemchi , worldcild, carunan , Salihyet arkadaşlar dört arkadaşımızın hiç oyu yok bi tane atın ltf hiç oy alamadılar denilmesin lütfen
systemchi , worldcild, carunan , Salihyet arkadaşlar dört arkadaşımızın hiç oyu yok bi tane atın ltf hiç oy alamadılar denilmesin lütfen