fk555897 Üye IchigoKurosaki' Alıntı: 6 cikinca da 5s kalkacak Genişletmek için tıkla ... 5S çıkınca 5 kalkmadı. 4S bile satılıyor.
IchigoKurosaki' Alıntı: 6 cikinca da 5s kalkacak Genişletmek için tıkla ... 5S çıkınca 5 kalkmadı. 4S bile satılıyor.
nanotex Üye Konu Sahibi sabeak' Alıntı: Selam kardeşim, ben şuan amerikadayın ıphone 5s alıcam ama, ıphone 6 nın çıkmasını bekliyorum fiyatı düşer diye. İnşallah eylülün 10 undan önce çıkar. Çünkü türkiyeye dönecem Genişletmek için tıkla ... Hep birlikte apple store dan görücez kardeşim.
sabeak' Alıntı: Selam kardeşim, ben şuan amerikadayın ıphone 5s alıcam ama, ıphone 6 nın çıkmasını bekliyorum fiyatı düşer diye. İnşallah eylülün 10 undan önce çıkar. Çünkü türkiyeye dönecem Genişletmek için tıkla ... Hep birlikte apple store dan görücez kardeşim.
IchigoKurosaki Üye fk555897' Alıntı: 5S çıkınca 5 kalkmadı. 4S bile satılıyor. Genişletmek için tıkla ... Dostum iPhone 5 sitesinde yok ve uretilmiyor. Suan satilanlar elde kalanlar. 4s var cunku orta sinif koymak zorundalar
fk555897' Alıntı: 5S çıkınca 5 kalkmadı. 4S bile satılıyor. Genişletmek için tıkla ... Dostum iPhone 5 sitesinde yok ve uretilmiyor. Suan satilanlar elde kalanlar. 4s var cunku orta sinif koymak zorundalar
fk555897 Üye IchigoKurosaki' Alıntı: Dostum iPhone 5 sitesinde yok ve uretilmiyor. Suan satilanlar elde kalanlar. 4s var cunku orta sinif koymak zorundalar Genişletmek için tıkla ... Bazı yerlerde satılıyor.
IchigoKurosaki' Alıntı: Dostum iPhone 5 sitesinde yok ve uretilmiyor. Suan satilanlar elde kalanlar. 4s var cunku orta sinif koymak zorundalar Genişletmek için tıkla ... Bazı yerlerde satılıyor.
IchigoKurosaki Üye fk555897' Alıntı: Bazı yerlerde satılıyor. Genişletmek için tıkla ... ''Apple Store"
fk555897 Üye IchigoKurosaki' Alıntı: ''Apple Store" Genişletmek için tıkla ... Kaç kişi Apple Store'dan alıyor? Ayrıca uzatmaya gerek yok arkadaş 6S çıksa bile bazı firmalarda satılacaktır.
IchigoKurosaki' Alıntı: ''Apple Store" Genişletmek için tıkla ... Kaç kişi Apple Store'dan alıyor? Ayrıca uzatmaya gerek yok arkadaş 6S çıksa bile bazı firmalarda satılacaktır.
IchigoKurosaki Üye fk555897' Alıntı: Kaç kişi Apple Store'dan alıyor? Ayrıca uzatmaya gerek yok arkadaş 6S çıksa bile bazı firmalarda satılacaktır. Genişletmek için tıkla ... Asil konuya gelecek o lursak; uretimi durduruldu sonra devam ederler mi bilemem.
fk555897' Alıntı: Kaç kişi Apple Store'dan alıyor? Ayrıca uzatmaya gerek yok arkadaş 6S çıksa bile bazı firmalarda satılacaktır. Genişletmek için tıkla ... Asil konuya gelecek o lursak; uretimi durduruldu sonra devam ederler mi bilemem.