5S parola kaldırma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Red_Night

Üye
    Konu Sahibi
5S parola kaldırma sorunu
Merhaba arkadaşlar 5s in ekran kilidini kaldırmak istiyorum ama o kısım pasif görünüyor. Parmak izi okumayı kapatsam bile şifre kısmı pasif duruyor şifreyi kaldırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz.

Arkadaşlar yok mu yardım edebilecek olan

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Şirket hesabı mı kurulu cihazında?

Red_Night

Üye
    Konu Sahibi
Hayır kendi telefonum kendi mail adresim ve üyeliğim var. Bi türlü kaldıramıyorum

dogan64

Üye
Merhaba arkadaşlar 5s in ekran kilidini kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim.

mimaran

mimaran

Üye
Kendi mail hesabınızı exchance olarak kurmuş olabilir misiniz?

0MG90

0MG90

Üye
Telefonuna bir hard reset at sonra yine gir bi ayarlara bakalım

Red_Night

Üye
    Konu Sahibi
5s hard reset nasıl atılıyor hocam biliyormusun google ye ve foruma baktım bulamadımayarlardan bütün ayarları sıfırla dedim parmak izini felan sildi ama kaldırma hala yok

0MG90

0MG90

Üye
Açma kapama ve home tuşuna aynı anda bas telefon kapanacak yeniden açılıp Apple simgesi çıkınca 2sinden de parmağını çek

Her kilitte parola mı soruyor?

Red_Night

Üye
    Konu Sahibi
Evet hocam her tuş kilidinde soruyor ama parmak iziyle de açıyor. Sorun şu ben parmak izini de kaldırmak istiyorum onu kaldırıyorum fakat şifre kalkmıyor bu seferde tuş kilidini açarken şifre istiyor.

0MG90

0MG90

Üye
iOs 7.1 i bekle düzelir büyük ihtimal

santimental

Üye
denedim kaldırılabiliyor kardeşim senin mailde sıkıntı olmasın hesapta

Red_Night

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar telefonumu itunes üzerinden restore ettim herşeyi sildi bütün ayarlar sıfırlandı, parola kısmıda düzeldi. Aradan yarım saat sonra yine kendi kendine şifre istemeye başladı ve parola kısmı konunun başındaki koyduğum resimdeki gibi pasif hale döndü sorun ne olabilir ???
denedim kaldırılabiliyor kardeşim senin mailde sıkıntı olmasın hesapta
Hocam mailde hesapta derken neyi kastediyorsunuz anlayamadım?

Üst Alt