5mb hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
5mb hakkında
5mblık kulllanım verdı avea ama kullanamıyorum gırdım 1 kntr vardı gıtmıs suan kntr yok gırmıyor 5mblık ınternet paketı tanımlanmıstır ama gırmıyorr

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Internete girebilmen için kontörun olması gerekiyor. Paketin olsa bile 0 kontör ile giremezsin. Az kontör transfer yaptır yada parça al. Kontörun gitmesi, paket tanımlanmadan girdiğin için gitmiş olabilir.

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
2 kntr um vardı gırdım 2 kntr gıttı.sonra bıdaha gırıyım dedım gırmedı sebeke yok dedı bana mesaj geldı hattınıza tanımlanmıstır dıye

degerli43

degerli43

Üye
peki kaç mb kaldığını nasıl öğreniriz??

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Kontor sorunun var o yüzden girmiyor bu özelliğini hiç sevmiyorum avea nin.. Turkcell de böyle bir sorun yok.. Kontor un olmazsa bile paketin olsun internete giriyor ve üstüne paket sonrası 4kontor iade ediyor..

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
kac kaldını ogrenemıyormusuz telefonun gprs sayacından hesaplıyormusuz oyle dedı.musterı hızmetlerını aradım

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
kac kaldını ogrenemıyormusuz telefonun gprs sayacından hesaplıyormusuz oyle dedı.musterı hızmetlerını aradım

öyle şey mi olur ya turkcell de bu sorun yok avea buna bi çözüm bulmalı..

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
bana oyle dedıler sımdıde dedılerkı kalan paket5 yaz 9594 gonder gonderdım ama hala cevap gelmedı cok acayıp hepsı farklı bıse dıyor

batman41

Üye
benımki hatlı o zmn be olcak ykliyemıcem mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt