5'li TTF Font Paketleri (Symbian OS 7/8/8.1)

Sponsorlu Bağlantılar

bozgun1905

Üye
çok teşekkürler:)

furkan_90

furkan_90

Üye

çooook teşşekkürler

fre@k@zoid

fre@k@zoid

Üye
yha ben comic sans serifini arıyom bunun

djkaptan

djkaptan

Üye
arkadaşlar biri bana hayrına büyük yazı fontu yapamazmı türkçe karakterli ama yazı büyük olmasını istiyorum

inzar11

Üye
:aman2::aman2::aman2::aman2::aman2::aman2::aman2::pro::pro::pro::pro::aman2::aman2::aman2::aman2::aman2::aman2::aman2::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::deal::deal::deal::deal:

Volkan_17

Üye
Kendi yapmış olduğum karışık font paketlerimi sizlerle paylaşıyorum.Umarım beğenirsiniz.

Font Paketlerinin çoğu N70'de çalışmaktadır.Bugünden itibaren 6630'da da karışık font paketi yapmaya başladım.Diğer modellerde deneme şansım olmadı ama 6600'da da muhtemelen çalışır.Font paketlerinin yanlarında hangi modellerle uyumlu olduklarını belirtiyorum,ona göre yüklersiniz...

Arkadaşım sana zahmet olmazsa bu paketi tekrar upload edermisin? :)

yasim

Üye
evet dostum zahmet olmazsa tekrar upload edermisin linklerin hepsi ölmüş

süperinsan

Üye
linkler ölü ilgilenen yok ilgilenmiceksen neden konu basligi aciyosun anlamadim

antispeedman

Üye
merhaba fontları nasıl dowloand yapcam acil yazarmısın :)

saksongenlik

saksongenlik

Üye
ya ben 4 shareden dosya indiremiom naapcam şimdi banada bunlar çok lzım bi bilgi werseniz olmazmi ben erzurumlu esinti

realyilmaz

Üye
teşekkürler ellerine saplıq

psiko34

psiko34

Üye
paylaşım için sağol ama linkler kırık

djugurs

djugurs

Üye
Kardeş Indiremiom Ben Bunları Linki Düzeltirsen Sevinirim...

genc1

genc1

Üye
çok teşekkür ...

R@PCiYiZ

Üye
İndirecektimde çok güzel fontlar. Yanlız şu Menü Kısa Mesaj filan yazan yer var ya 6630 için olanında. Oraları kötü yaa! Oralarıda alttaki seçenek kapat fontunda yapar mısın? Bana özel mesajla gönder! Bekliyorum...

--------------- Ekleme ---------------

Linkler çük gibi ortada kalmış :islik

sedaturca27

Üye
Yukarıdaki font paketinin N70'e göre düzenlenmiş olanı (Menüdeki Nokia Sans Semibold fontunu da kalınlaştırdım)İndirmek için resme tıklayın.

her zamanki gibi süpersin eray ustam :) emeğine sağlık.. +++rep :)

MoDDeROzDeR

MoDDeROzDeR

Üye
ttf'leri x-plore gibi sistem klosörunun icine atın......................................

tr.3r4y

Üye
LinkLer öLmü$..

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
LinkLer öLü.YeniLenecek mi acaba ?

Üst Alt