5830i Hell Fusion Kernel Odin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samet.25

Konu Sahibi
5830i Hell Fusion Kernel Odin
Arkadaslar Galaxy Ace 5830i için en son çıkan Hell Fusion Kernel idir.

1-4 Adet frekans bulunmakta 156-312-624-832
2-Ext4 Desteklemekte
3-Cm7 ile uyumlu
4-Kalıcı Cwm
5-Çift Önyükleme Destekliyor

ve birkac özellik daha ingilizce olarak

undervolted
init.d support
cwm inbuilt fully working
else I dont remember"

Odin Kernel Linki :forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1547189&d=1354989713

Kurulumu telefonu download moda alın odini açın ve usb kablo ile bilgisayarınıza bağlayın pda kısmına dosyayı yerleştirip starta basın.

Xda dan alıntıdır yapılacak herhangi bir hatadan sorumlu değilim.
Orjinal Konu:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2022147

everest22

everest22

Üye
dostum bu dediğin hizlar her rom için zaten geçerli bu kernelin başka artilari varmi usb debugu varmi ?

Samet.25

Konu Sahibi
dostum bu dediğin hizlar her rom için zaten geçerli bu kernelin başka artilari varmi usb debugu varmi ?

sadece hız değil iyi okuduysan 7 8 tane ek özelliği var türkçe bildiklerimi yazdım diğerleri ingilizce olarak yazıyor

omeruludag

Üye
arkadaşlar ne gibi faydaları olur kernelın bunlar telı bozabılır hız asırtma felan en ıyısı kendı orjınal romu onu zaten bu sıte ıcerısınde bulabılırsınız ben onu kullanıyorum

Samet.25

Konu Sahibi
arkadaşlar ne gibi faydaları olur kernelın bunlar telı bozabılır hız asırtma felan en ıyısı kendı orjınal romu onu zaten bu sıte ıcerısınde bulabılırsınız ben onu kullanıyorum

bu kernelin en buyuk ozelligi cm tabanli olmasi yani cm isteyen programlari romlari bu kerneli yukleyip telinize yukleyebilirsiniz

ibo1996

ibo1996

Üye
Küfür etmicem bu konuyuda androkolikten almış hemde ben paylaşmıştım.

Maxis_

Maxis_

Üye
pda kısmına koyulacak dosya nerede :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt