5800Xm ve x6 sizce hangisi daha iyi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hami-Bey

Üye
    Konu Sahibi
5800Xm ve x6 sizce hangisi daha iyi ?
siz olsanız hangisini seçerdinz

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
lumia 620 :D

Hami-Bey

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 daha güzel ama :) para para para yokluğu yara :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
varlığı bir dert :)

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
telefon alacaksan eğer sakın nokia alma bende c5 vardı bıktım bozulmasından şimdi galaxy w aldım mutlyum Android Android Android :ehe

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
symbian ve nokia'yi bütünleştirmeyelim bence yeni wp'ler iş görür :)

hikmet366

hikmet366

Üye
en başta samsung galaxy s 3 sonra bunlar nokiya 701 veya nokia 920 samsung galaxy ace plus

Hami-Bey

Üye
    Konu Sahibi
s3 süper askerden geldikten sonra kesin alacam simdi idareden almayı düşünüyorum arkadaştan ucuza duşürcem simdi o kadar para harcamak istemiyorum

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
içeriği güzel ama abi uzay mekiği gibi telefon o yav 5110 al :D

Hami-Bey

Üye
    Konu Sahibi
bence teknoloji harikası olan 5110 hepsine 5 çeker dediğin gibi sırf yılan oyunu yeter

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
aynen. az mi oynardık

Leqend_Kerim

Leqend_Kerim

Üye
Kardeş bence de symbian dan kurtul androide geç

xenon56

xenon56

Üye
symbian ı geç windows 8 li telefonlarda uygulama azlığından şikayet edersiniz en iyisi yine android li telefonlar :)

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Gerçekten almayı düşünüyorsan önermem bende bu yazın aldım 5800 ı 300 tl ye sıfır aldım son 1 adet kalmıştı aldığıma pişman oldum oyun yüklüyorum kasıyor 5130 um vardı eskiden 100-200 adet oyun atıyordum yükleme sorunuda yoktu kafam rahattı şimdiki aklım olsa adroid e geçerdim veya biraz bekleyip windows 8 in gelişme sürecine bakabilirsin oyunları ve diğer programları artabilir veya hiç oyun çıkmaz yani biraz daha bekle nokia l620 nin fiyatlarında bir telefon daha çıkarır :bye2:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
2 sinide önermem :)

Hami-Bey

Üye
    Konu Sahibi
bıraz daha bekleyıp androide gecmek daha mantıklı duruyo

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
lumia al o telefonlar iş görüyor sürekli güncelleniyor mağazası sürekli gelişme içinde zaten teknik özellikler harika daha ne diyim

hikmet366

hikmet366

Üye
lumia 1000 Lumia 1001 Çıktı Ya Ama Yurt Dışında :D Yakında Burada :D

omr bşr

Üye
Bunlardan birini kesin alacaksan x6 almanı öneririm 5800 kadar rezil symbian lı telefon görmedim keşke içine s40 yükleselermiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt