5800xm v60.0.003 güncelleme problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
5800xm v60.0.003 güncelleme problemi
merhaba
Ben telefonmu v60.0.003 yapmak istiyorum eskiden v40tı telden guncellemelr gozukmuyordu bu yuzden nokia pc suite den guncelledim ama ordada v52 son surum diyor bende mecburen 52 yaptım v60 nasıl yapabilirim yardım edermisiniz!!!

Yokmu bilen

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
ya hadi ama acil lazım bi cevap yazın

AHMED...

AHMED...

Üye
52 deysen hiç ugraşma bence bende 52 de kaldım navifrim de produc koduma göre yazılım yok oyüzden v60 a geçemedim belki bu yüzdendir yükseltme yapamadıgım

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
tesekkürler
navifirm nedir bu konularda pek bilgimde yokta

AHMED...

AHMED...

Üye
ben şuanda bilgisayar başından ayrılıyorum sana mutlaka yardım edecek birileri bulunur

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkürler
Ben pc suiten, telefondan güncelleyememe rahmen navifirmden güncelleye bilirimyim peki.
ben telefondan giriyorum siteye ondan programı indirip bakam o yuzden soruyorum kb.

AHMED...

AHMED...

Üye
navifirm ovi gibi bi program değil sadece yazılımı indirir güncelleme yapmaz dostum yazılımi yüklemek için konularını gösterdiğim jaf yada phoenix programlarından birini kullanacaksın eğer yanlış yazılımi indirirsen telefonun açılmaz tekrar doğru yazılımi indirmen gerekir eğer fazla bi bilgin yoksa karışık gelebilir yada yanlış bişeyler yapman an meselesidir iyice araştırıp öğrenip öyle devam et işlemlere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt