5800Xm Telefonumla Görüntülü arama nasil yapabilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

selcen11

Üye
    Konu Sahibi
5800Xm Telefonumla Görüntülü arama nasil yapabilirim ?
Merhaba Arkadaslar, konu basligindada söyledigim gibi Vodafone hattimla 5800 telefonumda Görüsmeli arama yapamiyorum. Yada ben ayarlari bilmiyorum. Telefonumun sebeke altında 3.5g yaziyor. Birini aramak istedigimde numara üstüne geliyorum ara seceneginde sesli arama video aramasi var. Ama görüntülü arama yok.

Bunu nasıl yapabilirim, Lütfen yardim edermisiniz...

utkukoc

Üye
karşı tarafında ayarları tam mı?

ocak.1907

Üye
Merhaba Arkadaslar, konu basligindada söyledigim gibi Vodafone hattimla 5800 telefonumda Görüsmeli arama yapamiyorum. Yada ben ayarlari bilmiyorum. Telefonumun sebeke altında 3.5g yaziyor. Birini aramak istedigimde numara üstüne geliyorum ara seceneginde sesli arama video aramasi var. Ama görüntülü arama yok.

Bunu nasıl yapabilirim, Lütfen yardim edermisiniz...

Video araması yapman gerekir.Video araması demek görüntülü arama demektir.Karşı taraf telefonunu açtığında görüntü gönderilmesine izin vermesi gerekiyor yoksa sen onu göremezsin.

selcen11

Üye
    Konu Sahibi
utkukoc karsi taraftada ayni cift kamera vardi onu aradim bisey olmadi hatta sordugumda anlamıyorum dedi telefoncuya gösterecek oda. ama hangi arkadasimi aradiysam olmadi.

ocak.1907 senin dediklerinide yaptim.video aramasi yani. desteklenmiyor gibi bir uyari verip kapaniyor.Bu aksam bir Vodafone yetkili bayii'ne gidecegim. olumlu sonuc alırım insallah, size dönüs yapacagim.

ilginize tskler.

bcssoner

bcssoner

Üye
kardeş bağlantıya gir sebeke modu var onu çift mod yap olacaktır konuşablirsin. ama karşı tarafınkide açık olması şart

bozkurduz

bozkurduz

Üye
kardeş sadece sende 3.5g yazması yeterli değil. karşı tarafın da 3g destekli telefonu olması ve 3g hattının çektiği bi yerde olması (yani onun da 3g yada 3.5g yazması) gerekir.
Her yerde 3g çekmiyor şuanda.

Üst Alt