Silinen Üye 2381601 Kapalı Hesap Konu Sahibi DaNq3rB0y' Alıntı: o paraya ikinci el ı phone 3 bile bulabilirsin symbiana yatırım yapma Genişletmek için tıkla ... İphone 3 alacağıma Nokia 1100 alırım. O telefonda Subway Surfers oynayacağıma Nokia 1100 ile Snake oynarım. Şu an Nokia C503 kullanıyorum çok memnunum. Tek eksiği RAM-ı.
DaNq3rB0y' Alıntı: o paraya ikinci el ı phone 3 bile bulabilirsin symbiana yatırım yapma Genişletmek için tıkla ... İphone 3 alacağıma Nokia 1100 alırım. O telefonda Subway Surfers oynayacağıma Nokia 1100 ile Snake oynarım. Şu an Nokia C503 kullanıyorum çok memnunum. Tek eksiği RAM-ı.
Ahmetali98 Üye dokunmstik olmayacsksa n79 al.ben kullaniyom super.ama dodle jump sensorlu deil. sensorlu oyun var ama
dokunmstik olmayacsksa n79 al.ben kullaniyom super.ama dodle jump sensorlu deil. sensorlu oyun var ama
Silinen Üye 2381601 Kapalı Hesap Konu Sahibi Ahmetali98' Alıntı: dokunmstik olmayacsksa n79 al.ben kullaniyom super.ama dodle jump sensorlu deil. sensorlu oyun var ama Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ama telefonu alalı 3 ay oldu artık
Ahmetali98' Alıntı: dokunmstik olmayacsksa n79 al.ben kullaniyom super.ama dodle jump sensorlu deil. sensorlu oyun var ama Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ama telefonu alalı 3 ay oldu artık
emmiin Üye kardesım ıkısıde 360*640 degılmı ama hız olarak n97 ıyıdır nokıa batıyo artık alcaksan samsung androıd ramı yuksek telefon al
kardesım ıkısıde 360*640 degılmı ama hız olarak n97 ıyıdır nokıa batıyo artık alcaksan samsung androıd ramı yuksek telefon al
Silinen Üye 2381601 Kapalı Hesap Konu Sahibi Lütfen adminlerden biri konuyu kapata bilirmi? Rapor et bölümünü bulamadım.@Nextman