5800'dan Galaxy S2'ye Geçtim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi
Aynen hocam :D

klongs

klongs

Üye
hayırlı olsun ne ayarı istiyorsun

Elektr0

Elektr0

Üye
Amatör lig'te oynayan oyuncuyu bırakıp C.ronaldo ile anlaşmışsın :d::ehe bir yastıkta kocayın :islik hayırlı olsun...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaş şu 5800 ve nokia firmasını kötülemekten ne zevk alıyorsunuz anlamadım gitti. 4-5 sene önce çıkmış bir telefon o zamanki şartlarda gayet iyi idi. Birde moda oldu bu forumda : Yok telimi sattım başka telefon aldım. Bu telefon nasıldır? (hönk!!!) Önce ihtiyaçlarını belirle ona göre telefon al yada araştır be kardeşim. Birde telefonla ilgili sorunun varsa o bölüme gider konu acar yardım istersin deni yani. (Konu sahibi arkadaşım lafim sana değil genellemedir )
Ayrıca 5800 ve S2 aynı kulvarda karşılaştırıyorsaniz kocaman bir :oha: diyeceğim.

lgkg300

lgkg300

Üye
hakikaten büyük bir adım atmışsın tabir_i caizse eşekten inip küheylana binmişsin :-)

Kayra beyin de dediği gibi android bölümünde buluşmak üzere...

s60v5 bölümüne veda etmeyi unutma ;)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
5800 zamanının en güzel cihazlarından biriydi. yeni cihazında güzel bir seçim. hayırlı olsun.

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
Tek katlı peçeteden 4 katlıya geçmiş gibi olmuş.:aha: hayırlı olsun

codblackops2

codblackops2

Üye
Lamborghini Gallardodan inip Lamborghini Aventador'a binmişsin.
En mantıklı örnek budur bence :oke:

• Beğen
Tepkiler: msafa1905
erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş şu 5800 ve nokia firmasını kötülemekten ne zevk alıyorsunuz anlamadım gitti. 4-5 sene önce çıkmış bir telefon o zamanki şartlarda gayet iyi idi. Birde moda oldu bu forumda : Yok telimi sattım başka telefon aldım. Bu telefon nasıldır? (hönk!!!) Önce ihtiyaçlarını belirle ona göre telefon al yada araştır be kardeşim. Birde telefonla ilgili sorunun varsa o bölüme gider konu acar yardım istersin deni yani. (Konu sahibi arkadaşım lafim sana değil genellemedir )
Ayrıca 5800 ve S2 aynı kulvarda karşılaştırıyorsaniz kocaman bir :oha: diyeceğim.

Hocam 5800'ı ilk çıktığı zamanlarda 850 liraya aldım kötüleme gibi bir amacım yok ama telefonun miladı doldu artık, mobilden hangi siteye girsem donup kalıyordu,film video izlerken arada bir reset atıyordu, müzik kalitesi gayet iyiydi fakat yinede tatmin olmuyor insan oyun bile yok doğru düzgün, galaxy s2 şuan bütün ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor :)

Yorum yazan tüm arkadaşlara tekrardan teşekkürler :)

zülfikar

Üye
ben galaxy s2 ye para vermem çünkü ekran çözünürlüğü düşük galaxy note alırım hem 5800 her zaman EN İYSİDİR

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Herkes yapmış bende yapayım.tff 1.ligden süper lige geçmişsin(h)

vegatablo

vegatablo

Üye
bende s3 e geçtim ewde war fakat 5800 ı özledim yani bir program atıyodun acaba açacakmı diye
fakat s3 elime alıp bakıyorum aşık oldum

erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi
ben galaxy s2 ye para vermem çünkü ekran çözünürlüğü düşük galaxy note alırım hem 5800 her zaman EN İYSİDİR

Ekran çözünürlüğünün düşük olmasının sana ne zararı var :ehe ki 480x800 pekte düşük bir çözünürlük sayılmaz.

AndroidOne

AndroidOne

Üye
hacı murat dan mersedese geçmişsin hayırlı olsun. :yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt