5800'da wlan ile internete bağlana bilen kişiler gelebilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb_ugur07

fb_ugur07

Üye
    Konu Sahibi
5800'da wlan ile internete bağlana bilen kişiler gelebilir mi ?
Arkadaşlar ben bugün bi kafede güçlü bir koduz ttnet wifi buldum ama 5800ım ile giremedim çok sinirlenmiştim gerçekten girenler nasıl girdiklerini anlatabilirler mi ?

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
eğer şifresiz ise ki kesin şifresiz ttnet wifi servisi çoğu a.v.m. ve diğer noktalarda ücretsiz ve şifresizdir sorun olmaz
telefondan ayarlara gir ordan bağlantı ayarlarına ordanda wireless sekmesine gireceksin
telefon otomatik olarak tarama yapar ve çevredeki tüm wireless sinyallerini bulur şifresiz olanan her hangi birinin üzerine işaretleyip seçeneklerden bağlan yap önce bağlanır ardından internet bağlantısını test eder ve bağlandığında anlarsın
ardından da internetten dilediğince gezinirsin...
bu kadar

fb_ugur07

fb_ugur07

Üye
    Konu Sahibi
yaptım onların hepsini, bağlandı yazıyodu ama bir siteye girerken güvenlikle ilgili bir hata veriyordu.

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
kardeş o zaman o sitenin kendinde bir sorun vardır

fb_ugur07

fb_ugur07

Üye
    Konu Sahibi
google, twitter, youtube, maxicep ve normal facebook u denemiştim

SilentOne

SilentOne

Üye
bn suan cepten wifi ile yazıyom XD

fb_ugur07

fb_ugur07

Üye
    Konu Sahibi
peki bulduğun her şifresiz ağdan istediğin siteye bağlanabiliyomusun ?

09rebel

Üye
Kardesim bu TTNET Wifi olayı sadece Wirofon kullananlar içindir. Baska hicbir siteye giremezsin ttnetin sitesi dısında TTNET WİFİ adıyla wifiden...

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
ttnet wifi paralı bir servis ttnet wifi bazı üyelere sınırsızlara galiba ayda 300 dk mı ne internet veriyor bağlansan bile kullanıcı adı şifre istiyor modeme girdiğinden die bilişyroum

fb_ugur07

fb_ugur07

Üye
    Konu Sahibi
Haaa.. E benim ttnete üyeliğim sınırsız....girebilirmiyim herhangi bir wifiye??....ayrıca şu anda telefonumdan başka bir kodunu bildiğim ağa bağlandım...yani sanırım kendi evimdeki modemde felan bir sorun var..telefon sağlam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt