5800'da Usb İle Yazılım Düşüremezsin Dediler Düşürdük .d

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mangdaşire

mangdaşire

Üye
Adamım . Telefonu Sökünce Gösterdiğim Gibi Batarya Giriş Yerleri Tamamen Oturuyo V60 Tan V40 'a Düstüm Siz Düsünün
v60 dan v52 ye ondan da v40 mı düştün? 1-2 resim at bari görelim.bunu başarabilen çok az kişi çıktı şu zamana kadar.

JKalen

JKalen

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Ama Söyle Bi Sorunum Var Cihaz Kendini Sürekli Resetliyo.

----------Eklendi @ 21:51:14 ---------- Yazıldı @ 21:50:29 ----------

40 'a Düstüm Ama Sonra Tekrar V 52.0.007 Yaptım

----------Eklendi @ 21:59:46 ---------- Yazıldı @ 21:51:14 ----------

asigsasi

asigsasi

Üye
sen telefonu sökmeden önce versiyonu göster ondan sonra sök geri tak ve yeni versiyonu göster de inanak

----------Eklendi @ 22:52:08 ---------- Yazıldı @ 22:51:40 ----------

tabi video lu şekilde

fatih54102

fatih54102

Üye
bataryayla versionun ne alakası var. Adam gibi açıkla yada hiç açıklama. Batarya giriş yerleri diyo ya adama bak.

JKalen

JKalen

Üye
    Konu Sahibi
Birader . Bak Smdi Batarya Disleri Tam OTurmuyo Telefonun Kasasında Bosluk Kalıyo Buda Pooling Hatası Veriyo . Off Sizede Bişey Anlatılmıyo Ya

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Batarya dişleri oturmazsa zaten telefon açılmaz! Nasıl bir zihniyet bu? pooling hatasını batarya ekran mekran hiçbiri vermez, hatalı yazılım verir! tamam kardeşim attın inanıyoruz sana Aferiiiiinnn :alkis

JKalen

JKalen

Üye
    Konu Sahibi
Evet Zihniyet Tam Oturmayınca Nereye Acılmıyo Bir Cm Bile Değse Acılıyo . Siz İster İn anın İster İnanmayın Umrumda Deği l

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Yaptığın sey tamamen saçma...

ONER-1997

ONER-1997

Üye
abi sen sakın v40 tan v52 yükseltmiş olmayasın :D

yozgatpc

yozgatpc

Üye
bişey anlamıyorum :S

<zxc

<zxc

Üye
bende 52 den 50 ye dğştüm ama bu şekilde değil hem arkadaşın dedğini aynen 17 kez yaptım ama bir !
&ok olmadı !!!!

symbian.forever

symbian.forever

Üye
tamam sakin olalım. Arkadaş yaptım diyor. Birde yaparken video çekip koysun. Kanıtlasın. O zaman inanırız arkadaşa ama argo kelimeler kullanmayalım lütfen :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt