5800'da MP4 İzlemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800'da MP4 İzlemek
Arkadaşlar bir kaç gündür forumda araştırıyorum ama kayda değer bir bilgi bulamadım.5800 Telefonumda film izleyebiliyorum 3gp olarak.Ama bazı arkadaşlar mp4 olarak izleyebiliyormuş.Bende bir kaç programla mp4e çevirmeyi denedim fakat bişi görünmüyor ama ses geliyor.
Telefonum hacksiz .Bana ayrıntılı bir şekilde 5800'da nasıl kaliteli bir şekilde mp4 izleyebileciğimi anlatabilecek birilerini arıyorum.
Şimdiden teşekkürler.İyi forumlar..

random1

Üye
çevirme için iwisoft video converter kullanabilirsin. ücretsizdir. 5800, en yüksek 640x480 çözünürlük destekler. daha yüksek seçersen görüntü gelmez. iwisoft da profil den common video yu oradan da mpeg-4 movie (*mp4) ü seç. çevireceğin video yüksek çözünürlüklüyse settings den frame yi 640x480 yap. auto bırakma.

Konu Sahibi
Format factory yüklü bilgisayarımda o daha rahat dediler.Ama 5800 için ayarlama yapmayı bilmiyorum

random1

Üye
valla ben iwisoft kullanıyorum. mp4, mp3, aac, mpeg-2 vs. popüler tüm formatlar var. istediğin ayarıda yapabiliyorsun. bir dene derim.

Konu Sahibi
FormatFactoryde 640x360 mp4 olarak çeviriyorum.İnşallah olur.Olmazsa iwisoftu denerim

dönüştürceğin filmi seçerken üstte seçenekler çıkıyor. Ordan çözünürlüpü değiştirebilirsin.

Konu Sahibi
Peki kendi playeri olan realplayerı mı kullanmak lazım?

Konu Sahibi
Tamam çevirip telefonuma atayım olmazsa tekrar dönerim size

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar tamam gayet güzel çevirdim de yarım ekran oldu nasıl tam ekran yapcam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...