officialavarees
Üye
5800'da flash var ve video izliyorum diyenler gelsin... :@
bu nasıl iş anlamıyorum be.. yok efendim telefonu güncellersen intertte video neyin izlersin.. dalgamı geçiyorsunuz anlamıyorum. telefona neler neler yaptım hâlâ facedeki videoları indirerek izliyorum. milletle dalga geçecekler defolup gitsinler bu forumdan. bizim sizin attığınız havaların peşinden koşacak zamanımız yok. telefonum internette video açsın bu sözlerimi geri alacam sonra intihar edecem.. ise bak ya. telefonu güncelle, flash lite 3.1 yükle, yok zaten flash var, vs vs. telefon sürümü v.51 flash lite 3.1 zaten yüklü..
izliyorum diyenler..!! Youtube'a video'yu atta bi bakalım nasıl izleniyormuş.. son olarak flash player ile ilgile konuların altına... Yok ben video izleyebiliyorum hemde real player'den diyenler! Flash ile ne alakası var? Boş boş mesaj yazmayın.. Zaten o an pc'ye bi tane idiresim geliyo.. bu saatten sonra video da izlense yinede alacam samsung wave bi daha da bulaşmayacam sana
izliyorum diyenler..!! Youtube'a video'yu atta bi bakalım nasıl izleniyormuş.. son olarak flash player ile ilgile konuların altına... Yok ben video izleyebiliyorum hemde real player'den diyenler! Flash ile ne alakası var? Boş boş mesaj yazmayın.. Zaten o an pc'ye bi tane idiresim geliyo.. bu saatten sonra video da izlense yinede alacam samsung wave bi daha da bulaşmayacam sana