5800'da flash var ve video izliyorum diyenler gelsin... :@

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
5800'da flash var ve video izliyorum diyenler gelsin... :@
bu nasıl iş anlamıyorum be.. yok efendim telefonu güncellersen intertte video neyin izlersin.. dalgamı geçiyorsunuz anlamıyorum. telefona neler neler yaptım hâlâ facedeki videoları indirerek izliyorum. milletle dalga geçecekler defolup gitsinler bu forumdan. bizim sizin attığınız havaların peşinden koşacak zamanımız yok. telefonum internette video açsın bu sözlerimi geri alacam sonra intihar edecem.. ise bak ya. telefonu güncelle, flash lite 3.1 yükle, yok zaten flash var, vs vs. telefon sürümü v.51 flash lite 3.1 zaten yüklü.. :@ izliyorum diyenler..!! Youtube'a video'yu atta bi bakalım nasıl izleniyormuş.. son olarak flash player ile ilgile konuların altına... Yok ben video izleyebiliyorum hemde real player'den diyenler! Flash ile ne alakası var? Boş boş mesaj yazmayın.. Zaten o an pc'ye bi tane idiresim geliyo.. bu saatten sonra video da izlense yinede alacam samsung wave bi daha da bulaşmayacam sana

• Beğen
Tepkiler: bilginkoc

HackerCelik

HackerCelik

Üye
bu nasıl iş anlamıyorum be.. yok efendim telefonu güncellersen intertte video neyin izlersin.. dalgamı geçiyorsunuz anlamıyorum. telefona neler neler yaptım hâlâ facedeki videoları indirerek izliyorum. milletle dalga geçecekler defolup gitsinler bu forumdan. bizim sizin attığınız havaların peşinden koşacak zamanımız yok. telefonum internette video açsın bu sözlerimi geri alacam sonra intihar edecem.. ise bak ya. telefonu güncelle, flash lite 3.1 yükle, yok zaten flash var, vs vs. telefon sürümü v.51 flash lite 3.1 zaten yüklü.. yürüyün gidin. :@ izliyorum diyenler..!! Youtube'a video'yu atta bi bakalım nasıl izleniyormuş.. son olarak flash player ile ilgile konuların altına... Yok ben video izleyebiliyorum hemde real player'den diyenler! Flash ile ne alakası var? Boş boş mesaj yazmayın.. Zaten o an pc'ye bi tane idiresim geliyo.. bu saatten sonra video da izlense yinede alacam samsung wave bi daha da bulaşmayacam sana

Arkadaşım çok haklısın öfkeni anlıyorum ve bi 5800 kullanıcısi olarak sana katılıyorum ben sana kısa bi açıklama yapayım 5800 in flash düşük tabanlı sitelerdeki videolar açıyo kendim sait oldum şöyle oluyo bazı sitelerde video playerler eski sürüm .flv formatlarında videolar oluyo onları kendi tarayıcısı açıyo (şu anda aklımda yok ama sana link eklerim kendin görürsün)
Ama face gelişmiş bi flash player kullanıyo kaliteli olsun die .mp4 formatında dosyaları yüklüyo malesef 5800 in flaşhi sürümü bunu desteklemiyo bu yüzden flash player 10 u yükleyin hatası veriyor
:vur

obizin

obizin

Üye
Nasıl yüklicez flash bilen varmıki ?

fnldstntn

Üye
microsoft silverlighti deneyin isterseniz bende bazi sitelerde ise yariyor ana face yi hic denemedim...

'Şeref'

Emekli Yönetici
ahh nokia aah napıcaz biz seninle . :box:box

haltie

haltie

Üye
skyfire vardı onda problem var şuanda.zaten telefonları alırken biliyoruz bu eksiklikleri:oke:

Scudrox

Scudrox

Üye
offf ulan offff,
Kardeş böyle başlıklar açıp yaramızı deşme, pişmiş aşa su katma :ağlarım:

Scudrox

Scudrox

Üye
Kardeş versiyonu güncelle, olmazsa hard format atarsın :ehe

aryscat

aryscat

Üye
facebook ful l siteye girildiğinde birkaç ay önce bazı videolar flash olarak izleniyordu. Facebook flash 10 a geçince artık onlarda izlenmiyor. Ama genel anşamda flash videolar bazı sitelerde izlenebiliyor. Bunlar sanırım flash 9 dan önceki flash tabanını kullanıyorlar. Youtube normal sitesine gir dene istersen

sercansaim

Üye
Arkadaşım önce biraz sakin ol.
Youtube için kesin çözümü anlatıyorum sana.İyi uygula adımları.
Kullandığın wireless bağlantıyı telefondan bul.
gelişmiş ayarlardan dns leri
88.248.155.141
88.248.155.142
olarak değiştir.

Telefonu aç kapa.
Daha sonra

adresini tarayıca aç.Eksiksiz gir bunları.

Bu şekilde yotube açılacak

silver_cover

silver_cover

Üye
çok
sağol

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım önce biraz sakin ol.
Youtube için kesin çözümü anlatıyorum sana.İyi uygula adımları.
Kullandığın wireless bağlantıyı telefondan bul.
gelişmiş ayarlardan dns leri
88.248.155.141
88.248.155.142
olarak değiştir.

Telefonu aç kapa.
Daha sonra

adresini tarayıca aç.Eksiksiz gir bunları.

Bu şekilde yotube açılacak

Teşekkürler ama benim derdim youtube değil..

mustafa3500

Üye
ah su nokia samsung yenilere 2.0 tarayıcısını atıyo acmadıgı sey yok .bu nokia samsungtan yazılım bakımındn geri kalır bu gidisle yazılım cok sorunlu her telefonunda onca yazılım icin adam calısıyo bi seyi tam yapmıyolar 10 kere guncelleme yazılımları vırtı zırttı ugras dur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt