5800'a uygulamaları silmeden format atmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
5800'a uygulamaları silmeden format atmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Format attıktan sonra Ovi maps gibi orjinaliyle gelen programlar kalsın ama sadece gereksiz sonradan yüklenmiş dosyalar gitsin istiyorum zaten foto ve mp3leri yedekliycem ama tel.i aldığımda 8gb hafızanın 2gb'ı doluydu. içinde garip not defterleride var benim hiçbir işime yaramıyor bikaçını elle sildim dosyalarada zararı olmadı bende sinir oldum bu dosyalara Sadece Ovi , Get rihanna falan gibi orjinaliyle gelen programlar , güncellemeler falan kalacak bi format istiyorum hani sadece pisliğini temizlemek gibi bir şey. ne önerirsiniz? böyle bir şey yapabilir miyim?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Uygulamaları MicroSD kartına taşı ve daha sonra kartı çıkartıp hard format at.

omerynd

omerynd

Üye
format atınca zaten ovi maps ve ovi rehber ovi müzik gibi uygulamalar zaten geliyor. Fakat güncel sürüm olmuyor. Sonradan yenilemen gerekiyor. Bence resim ve müzikleri aldıysan karta da tel e de bas formatı gitsin temiz temiz olsun

celibar

celibar

Üye
formatı at telefonun orjinal uygulamaları silinmez

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
orjinal uygulamalrı geçtimde sürüm güncellemeler gider mi peki programları falantaşırız olmadı oviden iner ama?

yada sinir olduğum şu saçma not defteri tipi dosyaları falan elle tek tek silsem bişeye zarar gelirmi

heryerde saçma saçma klasörler düzenli olsun istiyorumda

celibar

celibar

Üye
bazı dosyaları silersin telefon hata verir.format atarak düzelir.sonuçta silmek için o şekilde bu şekilde format atmak zorundasın.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemelerle uğraşamam ama bidaha. O zaman bu şekilde biraz devam. Sorun çıkarmaya yavaşlmaya başlarsa o zaman atarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt