5800'a rezistif ekran takmak??

Hasan

Üye
S60v3 telefonu s60v5 yapmak istiyorum nerden başlamalıyım

mesajım olsun abone olayım.. merak ettım şu kapasitif 5800 ı

ecel54

Üye
5 arkadaşında 5800varmış ama bi görüntü çekemiyor

bende merak ettim şimdi
hani belki küçük minicik ufacık bi umut
resimleri bekliyoruz

mert buralardamısın ? Bak herkes resim bekliyor

Abi yemin ederim öldüm yerlere yattım şu mesajları okuyunca hepiniz birbirinizden matraksınız mert adamsın göster şu telide herkes kalsın

Aykutta harikaymış yaw

Dipnot: Nokia X6 nın hoparlörünü alma sakın arızalı hepsi son seste cızırtı geliyor ben 5 ay uğraştım para mı aldım bilgin olsun

kankka

Üye
bende az önce c503üme benim pcnin ramini bağladım cod 8 oynucaktım ama az geldi 2GB ram bende telefonuma 16lık flash belleğimi taktım onu ready boost yaptım şimdi cod 8 arka planda çalışırken size yazıyorum

Tepkiler: sedatsedat
Abi yemin ederim öldüm yerlere yattım şu mesajları okuyunca hepiniz birbirinizden matraksınız mert adamsın göster şu telide herkes kalsın

Aykutta harikaymış yaw
aykut harika ötesi. Canım sıkıldı zaman hemen bir kaç doz aykut mesajı okuyorum kendime geliyorum. Aman dikkat et fazla okuma sonra beyin direkt fatal error verir.
Ha bu arada hep ciddi olmak zorunda değiliz. Arada sırada espiri yapmak lazım.

Halen bu resimler gelmedi merak ediyoruz bu telefonu

Tabi ki arada sırada espri yapmak lazım ya güzel hele ki mert gibi kardeşlerimiz olduğu sürece kesinlikle sohbet edilmeli bu tip insanların önü açık keşfedilmeyi bekliyorlar

bi bakarsınız 3310a kamera takar siyah beyaz resim çekiyorum diye dolaşır ama şu resimler geleydi iyiydi

Valla ya buradan Merte sesleniyorum lütfen geri dön ve sözünü kanıtla MeRRRTTT

mert32

Üye
    Konu Sahibi
buyrun beyler fotoğraf.

Tebrikler ama çalışırken görüntü isteriz

Aynen çalışırken de görmek isteriz nasıl ekran sönük mü görelim Bu arada fotoğrafı hangi telefonla çektin C6-01 mi o ne

ecel54

Üye
resme bakılırsa sadece üstüne koymuş . Aradaki bağlantı kopuk.

Tepkiler: M. tAHA