Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800'a orjinal belle yüklenir mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ümitkayaaa
Üye
Konu Sahibi
5800'a orjinal belle yüklenir mi?
Arkadaşlar araştırmaya pek fırsatım yok o yüzden bu konuyu açmak istedim. Navifirm ile orijinal C6 veya başka bir belle işletim sistemini indirsem bunu 5800 a yükleyebilir miyim?
haqanguven
Üye
Hayır yükleyemezsin kardeşim...
Mert045
Üye
Soruya bak . Tabikide hayır.
DaNq3rB0y
Üye
şaka gibi soru yükleyemezsin ama temasını yüklersin
Kardeş bazı durumlar var.Birincisi belle tamamen farklı donanımlar için.5800'ın donanımı yetmeyecektir.İkincisi, yetse bile driver sorunu var.Belle'yi 5800'a uydurmak için sistemin temelini baştan yazmalıyız bile denebilir.Ama imkansız değil.
Kardeş bazı durumlar var.Birincisi belle tamamen farklı donanımlar için.5800'ın donanımı yetmeyecektir.İkincisi, yetse bile driver sorunu var.Belle'yi 5800'a uydurmak için sistemin temelini baştan yazmalıyız bile denebilir.Ama imkansız değil.