5800'a orjinal belle yüklenir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ümitkayaaa

Üye
    Konu Sahibi
5800'a orjinal belle yüklenir mi?
Arkadaşlar araştırmaya pek fırsatım yok o yüzden bu konuyu açmak istedim. Navifirm ile orijinal C6 veya başka bir belle işletim sistemini indirsem bunu 5800 a yükleyebilir miyim?

haqanguven

haqanguven

Üye
Hayır yükleyemezsin kardeşim...

Mert045

Mert045

Üye
Soruya bak . Tabikide hayır.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
şaka gibi soru yükleyemezsin ama temasını yüklersin :D

ümitkayaaa

Üye
    Konu Sahibi
:) neden olmaz peki?

Mert045

Mert045

Üye
Belle için n8 , 701 , c7 vs. Alanlar enayi mı ?

fLuke!

fLuke!

Üye
Kardeş bazı durumlar var.Birincisi belle tamamen farklı donanımlar için.5800'ın donanımı yetmeyecektir.İkincisi, yetse bile driver sorunu var.Belle'yi 5800'a uydurmak için sistemin temelini baştan yazmalıyız bile denebilir.Ama imkansız değil.:D

ümitkayaaa

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bazı durumlar var.Birincisi belle tamamen farklı donanımlar için.5800'ın donanımı yetmeyecektir.İkincisi, yetse bile driver sorunu var.Belle'yi 5800'a uydurmak için sistemin temelini baştan yazmalıyız bile denebilir.Ama imkansız değil.:D

Allah razı olsun böyle cevap bekliyordum ben de.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Baştan yazmakla kim uğraşır? Ben olsam baştan sistem yazacaksam eğer, yeni bir şirket kurardım :hmmm :oke:

esqalsiz

esqalsiz

Üye
58 sat kurtul ben öyle yaptım :) telefon kendi yazılımını zor kaldırıyor Belle imkansız bişiy rom u yetmez bi kere

tayo01

tayo01

Üye

Sistemi Baştan Yazan Şirket Kurar. Biz Anca Cfw sini Yaparız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt