5800'a Krom ya da Nikel Kaplatma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
5800'a Krom ya da Nikel Kaplatma
Arkadaşlar benim 5800 ı alalı daha 3 ay bile olmadı ama cebe girip çıkarmadan dolayı ön çerçevesinde çizikler oluşmaya başladı. Bu çerçeveyi çıkarıp krom ya da nikel kaplatmak istyorum. Ama hangisi daha dayanıklı olur veya yakışır bilemiyorum. Krom mu nikel mi? Telefon siyah renkte gri şerit var.Kromun yakışacağını düşünüyorum.
---------
Bi de makinenin garantisi bozulmasın diye korsan bi 5800 çerçevesine işlem yaptırmak daha mantıklı sanırım.Korsanlar nasıl tam oturuyor mu? Korsan kapak kullanan varsa fikrini belirtsin lütfen.
---------
Son olarak kız krdeşime bi tane 5230 vermiştim. Onun beyaz ksası 5800 a uyar mı bi bilginiz varsa söyleyin.
---------

lord_keles

lord_keles

Üye
crom yakisirda dostum o kaplamayi nerde nasil yaptiriyorsun solede bizde yaptirak??

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
ikiteli veya imes sanayi sitesinde yapıldığını duydum. internette birçok firma var. krom kaplama çerçeveye sahip beyaz kasalı bir 5800 yapmayı düşünüyorum lakin 5230 un dokunmatiğinde 3g kamerası için yer yok. İğneyle ufak bi delik açılabilirse modifiye anlamında süper bi iş çıkarırım kanımca :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt