5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaanslmz

kaanslmz

Üye
kardes bi kullanim amacini soyleseydin. oyun mu internet mi muzik mi yada hepsi mi

Android Police

Android Police

Üye
5800 hala kullanılabilir bir telefon ancak üstüne daha fazla ekleyip güncel işletim sistemli telefonlara yönelmek lazım ama ihtiyaçlarını belirtseydin iyi olurdu

xmanyak

xmanyak

Üye
galaxy y al daha ii :D

Android Police

Android Police

Üye
galaxy y alınmaz işlemcisi rami kamerası beklentilerini karşılayacağını sanmıyorum bütçe ve ihtiyaçlarını belirtirsen daha fazla seçenek sunabiliriz

PriZm

PriZm

Üye
PremiumWork

PremiumWork

Üye
Eskimedi,asla.200-250 TL'ye çok temiz 2. elini bulabilirsin.

Aynen forumda bir arkadaş 325 TL kadar verebilirim diyordu kimdi o :hmmm

- - - Eklendi - - -

Eskimedi,asla.200-250 TL'ye çok temiz 2. elini bulabilirsin.

Aynen forumda bir arkadaş 325 TL kadar verebilirim diyordu kimdi o :hmmm

- - - Eklendi - - -

Arkadaşın bütçesi 200 - 300 . Sen 5800 al kardeşim ona bir CFW atarsın 2 3 yıl getirir :oke:

abandonware

abandonware

Üye
5800'ı kesinlikle önermiyorum. Çok fazla övülen bir takoz durumunda şuan. Ha, işini görürmü, görür, ama çok daha iyilerini sadece biraz daha para ekleyerek alabilme gibi bir imkanın varken niye gidip 5800 alasınki? Tavsiyem 2. el bir tane nokia 603 bulman hatta sabredip vede biraz daha para biriktirip :tl:450-500'e sıfırını alman. Her açıdan 5800'a göre binlerce kat daha iyi.

Android Police

Android Police

Üye
Her koşulda android öneriyorum fazla nokia kullanmadım eskiden n81 vardı parçalandı ama symbian olarak 603 bence güzel görünümünüde beğeniyorum

Android Police

Android Police

Üye
android alınacaksa en az 1000 tl gözden çıkarılmalı. ucuz androidler sistem özellikleri bakımından oldukça yetersiz kalıyor artık

- - - Eklendi - - -

:evet:

ben de onu diyorum android alsın daha kapsamlı bir işletim sistemi mesela s2 s3 filan alsa rahat 2 yıl götürür android çok kapsamlı bir işletim sistemi gps video film market tarayıcı herşey var devir akıllı telefon devri şimdi gidipte 5800 almak saçma olur

MrTech

MrTech

Üye
:pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt