vall 300 200 civarı kardeşkardeşim bütçen ne kadar 5800 eskidi o fiyata daha iyi bir cihaz alabilirsin
- - - Eklendi - - -
kardeşim bütçen ne kadar 5800 eskidi o fiyata daha iyi bir cihaz alabilirsin

Valla alınmaz ama,3 yıldır kullanıyorum bir 10 sene daha gider herhalde.Htc wildfire s onereyim bende 340 tl bulabilirsin. Her işini görür. 5800 bu saatten sonra alınacak telefon değil. Karar senin aklına yatan telefonu al.

Telefon dan çok fazla bişiy beklemiyorsan 5800 hala güzel bir cihaz.önceliklerinizi ve beklentilerinizi bilerek cihaz alın ki sonra pişman olmayasınız
5800'a eskimedi diyen arkadaşlara sesleniyorum
Telefonda gpu bile yok neyin kafasındasınız!
![]()

bence iyi bir telefon bende 3 senedir kullanıyorum bayada yere düştü ama problem yok
Telefon dan çok fazla bişiy beklemiyorsan 5800 hala güzel bir cihaz.önceliklerinizi ve beklentilerinizi bilerek cihaz alın ki sonra pişman olmayasınız
bence güzel telefon ben 2 yıla yakın kullanıyorum işimi görüyor.bence telefonu kötüleyenler almadan önce kullanım amaçlarına göre alırsalar pişmanlık yaşamazlar yada telefonu kötülemezler o zamanın şartlarında üretilen popüler bir telefon.
olmasın GPU,S3 gibi yere düştüğünde parçalarını toplamıyorum,youtube'de istediğim videoyu izleyebiliyorum,gerekli ayarlamalar yapıldığında 5 megapixel kameralardan daha iyi fotoğraf çekiyorum,bedava navigasyon kullanıyorum,mükemmel müzik keyfi alıyorum.Bence yeter,he?![]()

Kendine +1 demisolmasın GPU,S3 gibi yere düştüğünde parçalarını toplamıyorum,youtube'de istediğim videoyu izleyebiliyorum,gerekli ayarlamalar yapıldığında 5 megapixel kameralardan daha iyi fotoğraf çekiyorum,bedava navigasyon kullanıyorum,mükemmel müzik keyfi alıyorum.Bence yeter,he?
- - - Eklendi - - -
+1![]()

olmasın GPU,S3 gibi yere düştüğünde parçalarını toplamıyorum,youtube'de istediğim videoyu izleyebiliyorum,gerekli ayarlamalar yapıldığında 5 megapixel kameralardan daha iyi fotoğraf çekiyorum,bedava navigasyon kullanıyorum,mükemmel müzik keyfi alıyorum.Bence yeter,he?![]()
Kendine +1 demis![]()

Kendine +1 demis![]()