5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karamsal23

karamsal23

Üye
    Konu Sahibi
5800
sa arkadaşlar burda yeniyim bugün telefon alcam nokıa 5800 size butelfon iyimidir kullanışlımı bilgi almak istiyoruma aldımı düşünelim güncelleştirmeleri yapıyımmı hemen _?? :D TŞK

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

vegatablo

vegatablo

Üye
kardeşim bütçen ne kadar 5800 eskidi o fiyata daha iyi bir cihaz alabilirsin

- - - Eklendi - - -

karamsal23

karamsal23

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

vall 300 200 civarı kardeş :D

vegatablo

vegatablo

Üye
bence birazdaha sabret para biriktir android bi tel al 500-600 civarı

HAM ZA

HAM ZA

Üye
5800'a 300 tl vermiyeceksin dimi ? :O

- - - Eklendi - - -

benim tavsiyem arkadaşında dediği gibi biraz daha sabret 500 600 tl olsun ya android al yada 701 al :oke:

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
Eskimedi,asla.200-250 TL'ye çok temiz 2. elini bulabilirsin.

vegatablo

vegatablo

Üye
ya eskimedi fakat daha iyyisi daha yenisi olsun diye cabaliyoruz

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Htc wildfire s onereyim bende 340 tl bulabilirsin. Her işini görür. 5800 bu saatten sonra alınacak telefon değil. Karar senin aklına yatan telefonu al.

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
Htc wildfire s onereyim bende 340 tl bulabilirsin. Her işini görür. 5800 bu saatten sonra alınacak telefon değil. Karar senin aklına yatan telefonu al.
Valla alınmaz ama,3 yıldır kullanıyorum bir 10 sene daha gider herhalde.:ehe

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
5800'a eskimedi diyen arkadaşlara sesleniyorum

Telefonda gpu bile yok neyin kafasındasınız!

:zzz:

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Zamanı geçti artık beklentilere karşılık vermiyor. 2.el Nokia 603'e bak.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
galaxy y tavsiye ederim

Erken55

Erken55

Üye
bence güzel telefon ben 2 yıla yakın kullanıyorum işimi görüyor.bence telefonu kötüleyenler almadan önce kullanım amaçlarına göre alırsalar pişmanlık yaşamazlar yada telefonu kötülemezler o zamanın şartlarında üretilen popüler bir telefon.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Telefon dan çok fazla bişiy beklemiyorsan 5800 hala güzel bir cihaz.önceliklerinizi ve beklentilerinizi bilerek cihaz alın ki sonra pişman olmayasınız

anisti

anisti

Üye
bence iyi bir telefon bende 3 senedir kullanıyorum bayada yere düştü ama problem yok

• Beğen
Tepkiler: uNdeRqr0unD
uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
5800'a eskimedi diyen arkadaşlara sesleniyorum

Telefonda gpu bile yok neyin kafasındasınız!

:zzz:

olmasın GPU,S3 gibi yere düştüğünde parçalarını toplamıyorum,youtube'de istediğim videoyu izleyebiliyorum,gerekli ayarlamalar yapıldığında 5 megapixel kameralardan daha iyi fotoğraf çekiyorum,bedava navigasyon kullanıyorum,mükemmel müzik keyfi alıyorum.Bence yeter,he? :oke:

- - - Eklendi - - -

bence iyi bir telefon bende 3 senedir kullanıyorum bayada yere düştü ama problem yok

Telefon dan çok fazla bişiy beklemiyorsan 5800 hala güzel bir cihaz.önceliklerinizi ve beklentilerinizi bilerek cihaz alın ki sonra pişman olmayasınız

bence güzel telefon ben 2 yıla yakın kullanıyorum işimi görüyor.bence telefonu kötüleyenler almadan önce kullanım amaçlarına göre alırsalar pişmanlık yaşamazlar yada telefonu kötülemezler o zamanın şartlarında üretilen popüler bir telefon.

olmasın GPU,S3 gibi yere düştüğünde parçalarını toplamıyorum,youtube'de istediğim videoyu izleyebiliyorum,gerekli ayarlamalar yapıldığında 5 megapixel kameralardan daha iyi fotoğraf çekiyorum,bedava navigasyon kullanıyorum,mükemmel müzik keyfi alıyorum.Bence yeter,he? :oke:

+1 :oke:

Kerim.

Kerim.

Üye

- - - Eklendi - - -

+1 :oke:
Kendine +1 demis:zuhaha:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
  • Beğen
Tepkiler: abandonware
uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye

Sence bilerekmi yaptım?Toplu alıntı seçerken yanlışlıkla onuda seçmişim.Kardeşim yanlışlıkla kndi alıntını eklemişsin deyip kusurumu örtmek yerine,dalga geçiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt