5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EqoKraL

EqoKraL

Üye
    Konu Sahibi
5800
Yakın bi zamanda 5800 almayı planlıyorum görüşlerinizi almak isterim daha yenisini al filan demeyin çünkü 230liram var öğrenciyim :) neyse kullananların görüşlerini belirtirseler mutlu olurum :) şuan ki telefonum n73 bu arada :)

maxirabit

maxirabit

Üye
konu yeri yanlış,ilk görüşüm.

EqoKraL

EqoKraL

Üye
    Konu Sahibi
gereksiz bişey olarak gördüm :/ nereye açayım kardeş onuda söylesen.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
al derm o fiyata ikinci el bulursun

ibrother

ibrother

Üye
5800 iyi de n86 8mp de bak güzeldir. Kamera kusursuz yine de sen bilirsin. 5800 alanlar genelde memnun değil oyun konusunda sıkıntılı. Ama görüntüsü hoş keyfim gıcır olsun diyorsan al.

EqoKraL

EqoKraL

Üye
    Konu Sahibi
n86 fiyat olarak daha yüksek ya :) ama hoş telefon gerçekten :) ben dokunmatik ekran istiyorum hem en ucuz döneminde şuan 5800 pişman olmam ben ya alıcam öyle gözüküyor

symbian.forever

symbian.forever

Üye
valla bende almadan önce öyle diyordum. Ve dokunmatigine basmatik diyenlere telefonumu savunuyordum ama haklılarmış. Bi kaç gün arkadaşın c601 kullandım ki hakkaten dokunmatigi basmatikmiş

klongs

klongs

Üye
bosver 5800 alcsgina 3310 daha iyi en azindan rahat mesaj Çekersin

EqoKraL

EqoKraL

Üye
    Konu Sahibi
cfw filan atılıp hiç yoktan adam edilmezmi ya :) ya sonra çok pişman olmam inşallah bu kadar kötü yönden eleştiri aldı telefon :)

symbian.forever

symbian.forever

Üye
ben aldığıma bin pişman oldum

EqoKraL

EqoKraL

Üye
    Konu Sahibi
mesela ne özelliği bukadar çekilmez yapıyor telefonu ? Sadece dokunmatikse sorun olmaz benim için :)

symbian.forever

symbian.forever

Üye
senin için tek tek sayıyorum.

1.)dokunmatik ekranı
2.)rami
3.)v5 işletim sistemi olması
4.)sürekli kendini resetlemesi
5.)çok çabuk bozulması . Örneğin dokunmatik ekranı
6.)aşırı ısınması [(telefonu çok zorlarsanız) genelde ısınıyor zaten ama çok zorlarsan seni -10 derecede bile ısıtır]

En ön sıradakiler burda. Varsa eklemek ısteyen ekleyebilir. :D

EqoKraL

EqoKraL

Üye
    Konu Sahibi
ama ne yapalım 200 liraya daha lüksü olmaz ki :D

symbian.forever

symbian.forever

Üye
eğer acelen yoksa ben biraz daha bekle derim. Biraz daha toplayıp daha iyi bi telefon almalısın

EqoKraL

EqoKraL

Üye
    Konu Sahibi
şuan 3 telefonum var :) 7610>6630>n73 hepsini aşık olarak aldım :) çalışır durumda hepsi bu symbian aileme şimdilik 5800 yakışır bence yavaş yavaş yükseliyorum zaten :) 73üm bıkkınlık verdi zaten oyun filan oynamam ben internet ve müzik başka bişey yok wifide varmış hem artık ne yapsam biraz daha düşüneyim :D

symbian.forever

symbian.forever

Üye
karar senin

EqoKraL

EqoKraL

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeş yardımcı olmaya çalıştığın için .. artık bukadar olumsuz yorum içinde alacaksam çok ucuz bulup alirim başka türlü almam :)

symbian.forever

symbian.forever

Üye
keşke iyi bi yanı olsada söylesem. Şu anda tüm 5800 kullanıcıları benim dediğimi derlerdi.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. :D

EqoKraL

EqoKraL

Üye
    Konu Sahibi
tavsiye edebileceğin başka bi telefon varmı böyle uçuk olmayan :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
biraz daha zorla kendini t11 al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt